Dit is hoe achterlijk veel geld je met Instagram foto's kunt verdienen

Vrije tijd door Renée

Nog niet eens heel lang geleden maakte een meisje op Instagram bekend dat ze kapte met de poppenkast. Ze was er klaar mee. Een meltdown volgde waar de hele wereld van mee kon genieten. Maar wat blijkt? Vet dom van haar, want je kan serieus bakken met geld verdienen (wat zij dus waarschijnlijk ook deed). Het is te bizar voor woorden! Want wist je dat je al bijna €6000 per jaar kunt binnenharken als je 1000 volgers hebt?


Sterker nog, als je 10.000 volgers hebt - wat de gemiddelde Nederland niet heeft, maar toch - kun je zelfs al €22.000 verdienen. In een jaar. Wow. Afhankelijk van hoeveel volgers je hebt kun je tussen de €50 en €2800 per foto krijgen. Zo willen wij ook wel geld verdienen met onze selfies. Je moet natuurlijk wel je volgers minimaal een paar keer per week voorzien van een nieuw kiekje, maar een lucratieve business is het wel. Tijd om dat Instagram handeltje eens op te zetten dus.

Oh, en mocht je graag de Vrouwen.nl redactie volgen op Instagram... Je vindt ons onder @vrouwen__nl, @lterveld, @reneemulckhuijse en @ikbenmarielle.

Bron