Waarom belt Adele in Hello in hemelsnaam met een oud klapmobieltje?

Celebs door Vrouwen redactie

Heb jij het nieuwe nummer van Adele al gehoord? Hello is de ijzersterke comeback, nadat ze een aantal jaar geen nieuwe nummers meer heeft uitgebracht. In de tussentijd is ze moeder worden waar ze een heel album over heeft geschreven. Maar dat album is vervolgens in de prullenbak beland omdat ze het toch ‘saai’ vond.

Haar nieuwste videoclip heeft alle records verbroken en is in 24 uur meer dan 27 miljoen (!) keer bekeken. De video is mooi, erg sober en wat mensen vooral opvalt: ze belt met een oude klaptelefoon! Je weet wel, zo een die jij ook nog wel hebt gehad. Waarom?!

Het antwoord komt van de Franse regisseur Xavier Dolan, die verantwoordelijk is voor de productie van Hello. "Ik houd niet van het filmen van iPhones. Het lijkt net of ik een reclame voor Apple aan het opnemen ben." Daarbij vindt hij dat het filmen van zulke producten afleiden van de romantiek en sfeer van het beeld. De regisseur realiseert zich dat juist de klaptelefoon nu afleidend bleek voor veel fans. Oeps! Dat was dus niet zijn bedoeling! Gekke kunstenaars ook met hun ideeën. Was het jou opgevallen?



Bron