Beautybox oktober editie: deze producten wil je hebben

Gezicht door Vrouwen redactie

De Beautybox is als de kers op de taart voor alle beauty liefhebbers. In de wereld van de make-up en beautyproducten zien we soms de bomen door het bos niet meer. Zo veel verschillende merken en allerlei mooie producten. Speciaal voor alle vrouwen die graag nieuwe producten willen leren kennen en gebruiken, maar zich niet willen beperken tot een specifiek merk is daar de Beautybox! Als abonnee op Beautybox ontvang je maandelijks vijf nieuwe producten waarmee je lekker kan switchen tussen prachtige merken.

In deze oktober editie brengt Beautybox je in aanraking met producten die volgens ons smaken naar meer, zoals de travelset van Cattier tot een overheerlijke rozenbottel douchegel.







WOO-Love Letter mini candle-fullsize €4,95
Dit lieve theelichtje brand maar liefst 4 uur. Het branden van dit aromatische kaarsje zal je kamer doen ruiken naar citroengras, citronella en eucalyptus. De combinatie zorgt niet alleen voor een ontspannende sfeer, maar is ook nog eens super duurzaam! De kaars is namelijk gemaakt van duurzame bijenwas en wordt gemaakt door kansarme vrouwen in Indochina.



MUA-Highlighter-Pink Shimmer-Fullsize €5,95
Deze poeder kun je overal op je gezicht gebruiken voor een finishing touch op je make-up. Ook kan je de poeder juist op je sterke punten in je gezicht aanbrengen om deze plekken juist te accentueren. Door de zacht roze teint komen de gepoederde plekken natuurlijk over.



JING AI-Lip Jewels-Fullsize €20,-
De formule van Jing AI bestaat voor uit natuurlijke macadamia olie, shea butter en jojoba olie. Daarbij is het belangrijk om te weten dat het product parabenen vrij is! Je lippen krijgen een mooie en volle kleur die lang zichtbaar blijft. Het opbrengen van de Velvet Shine Lip Jewel bezorgt je niet alleen mooiere lippen, het product hydrateert je lippen ook, ideaal toch?



Cattier-Travelset-40 ml/15ml/50ml/€9,99
Een reis set is altijd welkom bij ons. Deze maand zit er een mega handige travelset in de Beautybox die berust is op pure en biologische cosmetica. In de set zitten gezichtsproducten die handig zijn voor elk moment van de dag. De travelset bevat een reinigingsproduct (50 ml), een kleimasker (40 ml) en een hydraterende crème (15 ml).



IDC-From nature shower gel-Fullsize €3,49
Als laatste introduceren we je al te graag met het Spaanse product van IDC Institue. Deze douchegel heeft de romantische geur van rozenbottel en maakt het nog aangenamer om te douchen. Je huid raakt gehydrateerd en laat de zachte geur van rozenbottel achter. De flacon is niet te groot en daarom ook erg handig om mee te nemen in je toilettas.

Mocht jij nu al verlangen naar de aankomende edities van Beautybox en wil jij maandelijks een pakketje ontvangen vol moois? Meld je dan nu aan op Beautybox. En dat voor maar €14,95 per maand!

Bron