De 5 lekkerste mannen die op de EMA’s verschijnen

Celebs door Vrouwen redactie

De MTV EMA is de grootste muziekawardshow ter wereld, waar topartiesten zich verzamelen om de felbegeerde awards in ontvangst te nemen. Dit jaar zal de MTV EMA plaatsvinden in Milaan en gepresenteerd worden door host Ed Sheeran en co-host Ruby Rose. Met optredens van Pharrell Williams, Ellie Goulding, Jason Derulo en Ed Sheeran & Rudimental. De Nederlandse dj Martin Garrix en de actrice Shay Mitchell (Pretty Little Liars) zullen een award uitreiking tijdens de MTV EMA 2015. Stemmen op jouw favoriete artiesten kan via www.mtvema.com. De MTV EMA’s 2015 zullen worden uitgezonden op zondag 25 oktober, 21:00 uur op MTV.



De MTV EMA’s is een jaarlijks terugkerende show waar we maar al te graag onze agenda's voor blokken. Om je alvast voor te bereiden op dit grote evenement dat aanstaande zondag plaatsvindt op MTV, hebben wij de vijf lekkerste mannen geselecteerd die naar de EMA’s zullen komen. En geloof ons: dat maakt het kijken naar de EMA’s nog zó veel leuker!



1. Singer-songwriter James Bay
We kennen James natuurlijk van het nummer “Let it go”. Deze jongen heeft strakke kaaklijnen en jukbeenderen waar je u tegen zegt. Ook heeft iets mysterieus en is gewoon heerlijk om naar te kijken. James zal ook optreden tijdens de EMA's.



2. Pharrell Williams
De altijd goed geklede Pharrell Williams zal ook aanwezig zijn. Niet alleen heeft onze “happy guy” een uitgesproken kledingstijl, hij is ook nog eens ontzettend fotogeniek!



3. Kesi Dryden
Misschien zegt de naam jullie niet zo snel iets, maar als we Rudimental zeggen, gaat er vast een belletje rinkelen. Kesi is onderdeel van de groep Rudimental, die we onder andere kennen van de hits “Feel the love” en “Not giving in”. Deze jongen heeft een ontzettende “cute factor” volgens ons.



4. Kay Nambiar
Hallo, Kay Nambiar mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. We weten zeker dat onze eigen MTV Presenter niet alleen in Nederland de vrouwenhartjes sneller laat kloppen... Als er één man hot is, dan is het Kay wel. Daar willen wij wel mee op de rode loper staan.



5. Jason Derulo
Hij is tall, dark & handsome en alleen hij is al een goede reden voor ons om de tv aan te zetten... Jason Derulo is aanwezig! Hopelijk laat hij nog wat van zijn hete dansmoves zien. Dat kunnen wij zeker waarderen!

We kunnen stellen dat er genoeg mannelijk schoon zal rondlopen die onze avond nog extra speciaal zal maken naast de spetterende optredens en spannende uitreikingen. Dus: 25 oktober vanaf 21.00 uur op MTV, zorg dat je kijkt!

Bron, bron