WTF journaal van vrijdag 11 september

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Dit zijn onze WTF-momentjes van vandaag: ouders geven hun baby 'per ongeluk' wodka, moeder geeft cocaïne als verjaardagscadeau en een vrouw heeft al twee jaar relatie met een andere vrouw die een neppenis heeft. Echt waar.


Ouders geven baby wodka
En de award voor slechtste ouder van het jaar gaat naar... Twee Amerikanen die net een dochtertje hebben van zes weken oud. De moeder vulde het flesje met water en liep de kamer uit. Even later kwam de vader die het flesje leegde en er wodka in deed zodat hij het mee kon nemen naar het huis van een vriend. Hij liep ook weg en je raadt nu wat er gaat gebeuren... De baby kreeg zo'n 60 ml wodka binnen en ja, dan zie je natuurlijk al snel dat het kindje raar gaat doen. De ouders kregen vervolgens ruzie, maar het goede nieuws is dat het helemaal goed gaat met de baby nu.


Moeder geeft kind cocaïne cadeau
Woehoe, gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Hartstikke leuk allemaal, maar om je kind nou cocaïne en een limo naar Londen cadeau te doen voor haar verjaardag...? Ze gaf haar dochter 12 zakken drugs, dus daar kon ze voorlopig mee vooruit. Totdat de politie achter dit bijzondere cadeau kwam. De vrouw moet nu voorkomen, maar met een voorwaardelijke straf lijkt ze er goed vanaf te komen.


Vrouw ontdekt na twee jaar dat vriend eigenlijk haar vriendin met neppenis is
Dit is een lullig WTF-nieuwtje. Een vrouw had al twee jaar een geblinddoekte relatie met een vrouw die zich voordeed als man. Die verschrikkelijke vrouw beweerde een kankerpatiënt te zijn en ze waren alleen samen als de andere vrouw geblinddoekt was. Dat was omdat de 'man' niet wilde dat zij de littekens zag. In werkelijkheid bleek de man een vriendin van de vrouw te zijn met een neppenis. Tijdens de seks deed de vrouw ineens haar blinddoek af en toen kwam de aap natuurlijk uit de mouw. De vrouw moet nu voor de rechter verschijnen aangezien ze vijf aanklachten voor aanranding achter haar naam heeft staan.

Bron, bron, bron