Daten doe je zo

Lifestyle door Mariëlle

Heb jij een zetje nodig in je speurtocht naar jouw eigen mister Big (zonder al dat gedoe dan)? Of moet je juist geremd worden omdat jouw beslissingen chronisch veel te rigoureus zijn? Dan kun jij overduidelijk een lesje daten gebruiken. Let op deze woorden:

1. Stop met het zoeken naar iemand die op papier perfect is. Dan loop je de ware vanzelf tegen het lijf.
2. Negeer alle kansloze verwachtingen en meningen van anderen. Daar heb je niks aan.
3. Ga niet overhaast kindjes maken (letterlijk zwanger proberen te worden) als je hem net drie minuten kent. Heb het er ook vooral niet over. Je bezorgt die vent nog een hartaanval. Dat hij in paniek gillend wegrent is in ieder geval een garantie.

4. Wees oprecht geïnteresseerd en laat dat spelen van spelletjes nou eens voor wat het is. Wees eerlijk, daar heeft iedereen veel meer aan.
5. Wees jezelf. Altijd en overal! Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij elkaar. Misschien is dat zelfs wel het aller belangrijkste. Hoewel, het oog wil ook wat natuurlijk. Een stukje vleeskeuring houd je toch.
6. Dwing je date niet om vanaf de eerste minuut zijn hele leven voor je op te offeren. Als hij 45 uur per week werkt en in drie bands zit dan moet jij je maar aanpassen. Natuurlijk kan hij rekening met jou houden door op zijn vrije avond voor jou te koken, maar pak hem niks af.

7. Vervang verwachtingen door… NIKS. Verwacht niks. Dat scheelt een hoop teleurstellingen.
8. Probeer niet alléén maar aan seks te denken. Dat kan altijd nog als het tijd wordt om jouw opwinding te stimuleren.
9. Zoek naar mister right now, dan kan het altijd mister right blijken.


Bron, bron, bron, bron,