Dingen die je dus niet moet doen als je samen doucht

Lifestyle door Renée

Samen met je vriend douchen is hartstikke gezellig, ehh... hot. Toch is de lijn tussen 'sexy' en 'beter niet' dun. Want hoe hij ook z'n best doet, niet iedere move wordt gewaardeerd door het andere geslacht. Omdat voorkomen nog altijd beter dan genezen is presenteert Vrouwen.nl alvast wat dingen die mannen misschien beter kunt laten tijdens de douchesessies die er nog aan komen.


1. Niet plassen onder de douche. Veel mensen doen dat stiekem, maar het is echt niet chill als jij ineens besluit dat het tijd is om de blaas te legen. Daarvoor zijn wc's uitgevonden.
2. De douchekop inpikken. Als je geen kou wil lijden kun je beter alleen douchen. ;-)


3. Verwacht niet dat je eens lekker oraal genomen wordt terwijl de stralen van de douche recht in haar gezicht knallen. Je weet waarschijnlijk ook wel dat het andersom eveneens niet prettig is.
4. De douche is niet echt een geschikte plek om een scheet te laten. De warmte in de badkamer en de combinatie van de geur die je lichaam verlaat is niet te doen.


5. Houd je in als ze bezig is met het wassen van haar lichaam. Na een minuut is ze weer helemaal van jou.
6. Wil je seks? Prima, maar probeer dan niet om douchegel in haar te pompen. Dat de vagina daar niet van houdt is een understatement.


7. Water is niet vergelijkbaar met glijmiddel. Het. glijdt. voor. geen. meter.

Bron, bron, >bron, >bron, >bron