De avonturen van de redactie

Vrije tijd door Vrouwen redactie

"Ik heb een heel zwaar leven" van Brigitte Kaandorp is ons levenslied. We rennen en vliegen. Eventje hier, opening daar. Borrels liggen voor het oprapen. Zoals je begrijpt gaat het leven van een redacteur niet over rozen. Kijk maar:

Leonie had het VET zwaar op Pitch. Hier spotte ze leuke outfits voor dit artikel.


Eten is altijd goed. Leonie zegt "die tomatensaus van Marks and Spencer is trouwens echt amazingggg". Ze maakte er deze pasta mee die er alleen al VÈÈÈT lekker uitziet!


Check deze Essie nagellak. Wij zijn helemaal fan van de knalkleurtjes.


En op just another day at the office staken we onze lunch in de hens. Hoe dat ging zie je binnenkort in -jewel- een video!


Om ons op de hoogte te brengen van de lancering van Born Original van Adidas, kregen we een exemplaar. Check dat flesje!


Ter ere van de lancering van de nieuwe Rimmel mascara kregen we ook een exemplaar.


Dit is het resultaat van Leonie's testsessie van de Rimmel mascara.


Oh moeilijk, moeilijk, moeilijk dat leven dat wij leiden. Zoals je ziet worden wij níet afgeleid als er flessen wijn aan de redactie worden gedoneerd. Toch konden we het niet laten op te proosten. Check it out op onze Instagram.


Mariëlle heeft ALLE (bijna alle) foodtrucks op TREK festival geprobeerd. TREK in het Amstelpark in Amsterdam was de derde keer dit jaar dat ze het festival bezocht. Utrecht en Nijmegen gingen voor. Het festival verdient het woord 'awesome'. Omdat het zo leuk is, maar ook omdat Mariëlle's vriend er optreedt. Nog één editie te gaan voor haar en dat is Den Haag. Ze heeft er nu al zin in!


En soms zitten we gewoon even in groepsverband onze nagels te lakken. Doen we gewoon.


Zulke blije foto's krijg je blijkbaar na een flinke dosis Starbucks koffie. Leonie bezocht samen met Danique van Girlscene.nl een event van Starbucks.


Vind je dit nou gezellig om te lezen en denk je 'mwaaa, ik wil wel meer van deze Vrouwen zien', volg ons dan vooral op Instagram. Iedereen is welkom!