WTF journaal van 25 juni

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag bekend een vrouw er op 72-jarige leeftijd pas achterkomt dat ze eigenlijk blank is, neemt een man de gesprekken over zijn penis tijdens een operatie op en neemt een ex op een geweldige manier wraak.




72-jarige vrouw komt erachter dat ze eigenlijk blank is
Ze is inmiddels al 72 jaar en komt er nu pas achter dat ze niet donker is, maar blank. We hebben het over Verda Byrd die geadopteerd is door twee donkere mensen. Haar hele leven dacht ze dat ze dezelfde achtergrond als haar adoptieouders had, maar 'niemand heeft vertelt dat ze blank is'. Pas toen haar adoptiemoeder op sterven lag vertelde ze waar Verda vandaan kwam... Bizar.




Man neemt gesprekken van dokters over zijn penis op
... Terwijl hij onder narcose is. Blijkbaar heeft de patiënt het voor elkaar gekregen om zijn mobiele telefoon in de operatiekamer te krijgen en om het geluid tijdens de operatie op te nemen. In de video hoor je hoe de artsen over zijn penis praten en zelfs ebola noemen... Awkward. Vooral als één vrouw de ene naar de andere slechte grap maakt.



Geweldigste actie ooit: man moet kiezen tussen vriendin en hond en hij doet dit...
Als je vriendin je als man zijnde voor een keuze stelt... Wat doe je dan? Kies je in dit geval voor haar of voor de hond? De man koos ervoor om een advertentie te plaatsen op Craigslist (een soort Marktplaats) en zet daar de foto van zijn hond bij. Vervolgens geeft hij een omschrijving, namelijk dat ze niet goed getraind is, uit een welvarende buurt komt, dat ze high maintenance is en dat ze niet bijt maar wel heel gemeen is. Klinkt niet heel overtuigend toch? Totdat de man afsluit met 'Dus... iemand geïnteresseerd in mijn 30 jaar oude egoïstische gold-digging vriendin? Kom haar dan halen!'. Zo maak je relaties dus uit anno 2015. ;-)

Bron