WTF journaal 10 juni

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag bekend dat millenials voornamelijk single zijn, een man met een hersentumor wel heel aparte humor heeft en dat een vrouw is aangeklaagd voor moord na een abortuspil.


Millenials zijn voornamelijk vrijgezel
Vind je het vervelend om single te zijn? Geloof ons, je bent niet de enige. 64% van de millenials woont namelijk niet samen en/of is niet getrouwd en dat is maar liefst 12% meer dan in 2004. Wow! We moeten er wel bij vermelden dat deze cijfers gelden voor Amerika, maar toch.


Man met hersentumor heeft humor
Een hersentumor hebben is niet niets. De tumor laten verwijderen is nog heftiger... Maar deze man gaat er goed mee om. Zijn hoofd is van boven naar onder vastgeniet en het enige waar hij aan denkt is een ritssluiting. Dus die maakt 'ie. Grapjas!


Zwangere vrouw aangeklaagd na abortuspil
Ai. Een 23-jarige vrouw probeerde haar zwangerschap te verbergen, maar het is heel begrijpelijk dat het na vijf maanden nogal lastig is, zeker als je relatie beëindigd is. Ze besloot om online abortuspillen te kopen. Vervolgens beviel ze in de auto van haar buren terwijl ze onderweg was na het ziekenhuis. De 5 maanden oude baby overleed na 30 minuten... Nu is ze aangeklaagd voor moord.

Bron, bron, bron, bron