WIN: Twee weekendkaarten voor PINKPOP!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Dit weekend kleurt Landgraaf weer roze voor een van de tofste festivals van het jaar: Pinkpop. Ieder jaar is het de vraag met welke fantastische acts de line-up wordt gevuld en ook dit jaar overtreft Pinkpop zichzelf. We noemen een Robbie Williams, Pharell, Muse, Foo Fighters, Avicii, do we need to say more? En wij hebben héél goed nieuws: samen met KPN mogen we twee weekendtickets (inclusief camping) weggeven aan een lezeres van Vrouwen.nl.


Niets zo irritant als op een festival zijn en je telefoon is bijna leeg, je kunt je vriendinnen nergens vinden en je hebt geen bereik. Dat dacht KPN ook en daarom staan ze op Pinkpop met de KPN Music State stand. Dit is een stand met stopcontacten én goede wifi. Een levensbehoefte, kunnen wij je vertellen.

Zie jij jezelf al zitten met een volle telefoon en mét je vriendinnen (aangezien je die dus niet meer kwijtraakt) genietend in het zonnetje van de hipste muzikanten van dit moment? Kom alvast in de stemming voor Pinkpop met deze video:



Je wist het al, maar nu weet je het helemaal zeker: daar moet je bij zijn. De weekendtickets zijn helaas al uitverkocht, maar Vrouwen.nl mag nog 1x2 weekendtickets weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Vul het formulier hieronder in, geef het goede antwoord op de vraag en misschien win je!

De winnaar heeft inmiddels bericht gehad. Bedankt voor je deelname!

Bron afbeelding