WTF 8 uur journaal

Vrije tijd door Renée

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo werd vandaag bekend dat je in Australië een boete kunt krijgen voor de maximale snelheid, er anti-doorlek slips bestaan voor tijdens je menstruatie en dat je een bedrijf kunt inschakelen voor een praatje met je ouders.


Australiër krijgt boete voor het rijden van de maximale snelheid
We hebben een enorme bewondering voor de Australiër Zac Murray. Voor het behalen van de maximale snelheid op de snelweg (100 km per uur) kreeg hij namelijk een boete. Heel knap! Helaas kostte dit grapje hem 150 dollar. Gelukkig is de boete inmiddels ingetrokken.


Hulde voor anti-doorlek ondergoed
Ben jij nogal eh.... hevig ongesteld en leef je daarom altijd in angst omdat je bang bent dat je door gaat lekken? Maak dan kennis met Thinx ondergoed. De absorberende string, hipster en 'cheeky' hebben een absorberende werking wat ervoor zorgt dat je niet doorlekt. En heb je geen tampon bij je? Het kan tot twee tampon beurten aan bloed opzuigen. Dat je het even weet...


Geen tijd voor je ouders? Huur een bedrijf in
Ben jij zo'n persoon die druk-druk-druk is en kun je daarom geen tijd voor je ouders vrijmaken? Dan kun je vanaf heden het wekelijkse telefoontje uitbesteden. Voor een vast bedrag per maand huur je een bedrijf in om het contact te onderhouden. Lekker makkelijk.

Source, source, source, source, source