WTF 8 journaal van 1 juni

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Er gebeuren op een dag meer dingen dan je kunt bijhouden. Weet jij aan het einde van de dag nog precies tot in het kleinste detail wat je hebt gedaan? Daarom. Laat staan dat je kunt bijhouden wat voor een idioterie er in de wereld gaande is. En daarom pikt Vrouwen.nl de krenten voor je uit de pap als het om wtf-nieuws gaat. Zodat jij het vanuit je luie zetel volledig op de hoogte bent en zodat je wat te vertellen hebt tijdens het avondeten/borrel/date/whatever. Zo hoorden we vandaag op de radio over een dronken egel in Arnhem, lazen we over een 92-jarige vrouw die een marathon heeft gerend én dat er een 'rolstoel' bestaat voor je goudvis. Ja, echt.

 
Wat een (k)egel 
Gehoord op de radio vandaag: in Arnhem heeft een egel zich tegoed gedaan aan een fles advocaat, die was stuk gevallen op straat. Het arme beestje was nergens meer toe in staat. De dierenambulance heeft het kleine diertje geholpen. Nu maar hopen dat de egel morgen niet een gigantische kater heeft. Anders hebben wij nog wel wat tips

 
92-jarige vrouw rent de marathon 
Dit vinden wij knap: een vrouw van 92 heeft vandaag de marathon van San Diego uitgelopen in 7 uur en 24 minuten. Henriëtte Thompson, zo heet de sportieveling, is hiermee de oudste vrouw ooit die een marathon heeft uitgelopen. Wij doen het haar niet na. 

 
Een vis met een handicap 
Als je denkt dat het niet gekker kan, bereid je dan voor op dit wtf-nieuwtje van vandaag. Er bestaan heuze ‘rolstoelen’ voor vissen die niet goed meer kunnen zwemmen. Je kunt er zelf een maken van een kurk, waardoor je goudvis blijft drijven, maar er bestaan zelfs professionele varianten, die gewoon te koop zijn. Bizar? Ja. Cute? JA!