Kim Kardashian heeft te veel seks

Celebs door Vrouwen redactie

Al een tijdje probeert Kim Kardashian weer zwanger te worden, maar het wil niet echt lukken bij de reality star. Waarom? Omdat ze te veel seks heeft. Althans… Dat was een mogelijk oorzaak volgens haar dokter.

In aflevering één van Keeping Up With The Kardashians schepte KiKa op over haar wilde seksleven. Wel vijfhonderd keer zou ze seks hebben met haar one and only Kanye. In het jaar? Per maand? Wekelijks vijfhonderd keer? Nee… Per dag. Hoe dan?!

Nou oké, ze had iets te bekennen. De brunette, ehh, blondine had het een beetje overdreven. Eigenlijk doet ze het 'maar' vijftien keer per dag.

Alsnog iets te veel van het goede volgens haar arts. “Eén keer is beter volgens de dokter, maar we hebben alles al geprobeerd om me opnieuw zwanger te krijgen”, legt het seksicoon uit.

Kim en Kanye zijn het zat dat het niet wil lukken en gooien het roer om. Hun nieuwe strategie: Alles doen waar ze zin in hebben. Misschien hebben ze geluk en wordt Kim zwanger door alles juist fout te doen. Goed idee Kim!

Anyway… Dat ze niet van elkaar af kunnen blijven is een feit. Maandag verscheen er een lading naaktfoto’s van Kanye’s vrouw op Twitter, om haar te feliciteren met een nieuw seizoen Keeping Up With The Kardashians en met haar 30 miljoen volgers op Twitter. Trots is hij in ieder geval wel op haar!

Bron Bron Bron