Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

10 Verschrikkelijke babynamen

Reageer

We hebben allemaal wel ergens een lijstje met namen die we leuk vinden voor onze (latere) mini-me’s. Maar wat deze ouders in petto hadden voor hun kids is ri-di-cu-lous! We hebben het even voor je op een rijtje gezet. Heb je zelf een weirde naam, dan hebben we een troostje: het kan altijd erger.

Btw… Als je denkt dat het verzinnen van belachelijke babynamen een modern fenomeen is, you’re wrong! Gezien een baby in 1870 door zijn ouders al bestempeld werd met de naam ‘One Too Many’. Laat zijn achternaam nou Gouldstone zijn. Inmiddels zal One Too Many er niet meer één teveel zijn, omdat het arme kind waarschijnlijk al overleden is. Ja… Sommige ouders blinken nou eenmaal uit in het verpesten van hun kinds leven, al voordat het begonnen is.

De volgende keer dat jij je ouders weer bekritiseert, wees dan dankbaar dat je niet één van onderstaande horrornamen van ze gekregen hebt.

Enjoy onze top tien:

1. Friendless – Friendless Baxter, geboren in 1871 in Leeds, West Yorks. Vermoedelijk dachten zijn ouders dat hij wat introvert zou zijn.

2. Faith Hope Charity – Faith Hope Charity Brown is geboren in 1892 in Kent. No pressure om een nobel persoon te worden…

3. Leicester Railway – Leicester Railway Cope is in 1863 geboren. In jawel… een treinwagon op het station van Leicester. Daar zal het kind haar hele leven aan herinnerd worden.

4. Time Of – Time Of Day is ook geboren in Kent, pestkoppen daar! Zijn ouders dachten zeker dat deze grap, die maar één keer leuk is, een geschikte naam voor een kind zou zijn. Poor child!

5. One Too Many – One Too Many Gouldstone is geboren in Londen. Misschien was hij het dertiende kind?

6. Windsor – Windsor Castle is geboren in Nottingham. Paps was een metselaar en had niets met koningschap, blijkbaar.

7. Zebra – Zebra Lynes is geboren in Southampto. We hebben nergens kunnen vinden of ze in de dierentuin geboren is.

8. Ann Bertha Cecilia Diana Emily Fanny Gertrude Hypatia Iug Jane Kate Louisa Maud Nora Orphelia Quince Rebecca Starkey Teresa Ulysis Venus Winifred Xenophen Yetty Zeus Pepper – Ann is geboren in Liverpool. Is het je opgevallen dat de eerste letters van haar 26 namen het alphabet vormen? Op Pepper na dan, wat overigens haar roepnaam was.

9. That’s It Who’d Have Thought It – That’s It Who’d Have Thought It Restell is óók geboren in Kent. Wie had dat gedacht, inderdaad… Rare gewoontes daar in Kent.

10. Mineral – Mineral Waters kwam ter wereld in Rochford. Nog een kind met een naam die geschikter geweest was als grap in een Christmas cracker.

Bron Bron Bron Bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen