Nieuw uiterlijk voor Uma Thurman op rode loper

Celebs door Vrouwen redactie

Actrice Renée Zellweger en onze eigen Yolanthe deden het al, maar nu heeft ook natural beauty Uma Thurman flink aan haar gezicht laten sleutelen. Of dat positief of negatief heeft uitgepakt, oordeel zelf maar… Op de rode loper van een filmpremière in New York trok vooral de nieuwe look van de 44-jarige Hollywoodster veel aandacht van de pers. Niet alleen een première voor haar nieuwe serie The Slap on Monday kunnen we wel zeggen! Haar sprekende gezicht en prachtige lach hebben plaats gemaakt voor een enorm glad voorhoofd, een zo goed als emotieloze glimlach en een lichtelijk gezwollen gezicht. In twee weken tijd is de blonde actrice zó veranderd, dat het een compleet andere vrouw lijkt te zijn geworden.

Cosmetisch arts Schoemacher is het ook niet helemaal eens met het nieuwe gezicht van Thurman en geeft zijn mening: “Ik hoop voor Uma dat het nog wat bijtrekt, want dit is ronduit schokkend!” De Nederlandse plastisch chirurg gaat verder: “Ze laat op de rode loper meestal een volle smile zien, maar nu lacht ze niet. Het zou mij niets verbazen als Uma zelf ook niet helemaal tevreden is over het resultaat.” De make-up, een knalrode lipstick gecombineerd met een bleke foundation en de afwezige eyeliner en mascara hebben samen met de drastische metamorfose gezorgd voor een andere Uma dan we gewend zijn. Of iedereen haar na deze make-over nog zou herkennen op straat, weten we niet.

Wij als fans van My Super Ex-Girlfriend en The Accidental Husband vinden dat het nog wel meevalt en denken dat het vooral aan de make-up ligt. Aan de structuur van Uma’s gezicht is niet drastisch veel veranderd. We hebben foto’s van voor en na de ingreep vergeleken met elkaar en zagen geen supergrote verschillen. Er wordt veel geschreven over het verschil in ooggrootte van de actrice na de ingreep. Wij kwamen er echter achter dat dit verschil er voor die tijd ook al was!


De 'nieuwe' Uma Thurman.


De 'oude' Uma Thurman.


En nog een keertje...


Bron, Getty Images