Simpele life hacks voor het dagelijks leven

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Vergeet jij nog wel eens je boodschappenlijstje als je naar de supermarkt gaat? Of vergeet je juist altijd waar je je auto hebt geparkeerd in die enorme parkeergarage? Om de kleine dingen in het leven net iets makkelijker te maken, hebben wij een aantal simpele lifehacks voor je gevonden.

1. Als je je auto parkeert, maak dan een foto van de plek of het bordje met het nummer van de plek. Op deze manier kun je je auto altijd terug vinden.

2. Een simpel trucje om beter op de foto te staan: maak je nek lang en laat je kin iets naar beneden wijzen. It’s simple as that.

3. Gebruik nagellak om verschillende sleutels te onderscheiden. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit.

4. In plaats van het parkeren van al je schoonmaakspullen in dat ene kastje ergens onder het aanrecht, hang je een plastic schoenenrek aan de binnenkant van de deur en stop daar al je spullen in.

5. Als iemand weer eens iets van je wilt lenen, maak dan een foto van hem/haar met het object dat zij gaan lenen. Op deze manier weet je altijd wie wat geleend heeft.

6. Als je boodschappen gaat doen, maak dan van tevoren een foto van de binnenkant van je koelkast. Zo weet je precies wat je wel en niet in huis hebt.

7. Blijft je tapijt niet liggen? Dubbelzijdige tape.

8. Huurauto? Als je moet tanken, kijk dan naar het pijltje op het dashboard, die wijst namelijk naar de kant waar de benzine in moet.

9. Gebruik een haarschuifje om het laatste restje uit bijvoorbeeld je tube tandpasta te krijgen.

10. Heb je nog eieren liggen waarvan je niet meer zeker weet wanneer ze gekocht zijn? Eieren die niet meer goed zijn blijven drijven als je ze in water legt!

11. Knopen zullen nooit meer van je kleding afvallen wanneer je er een beetje doorzichtige nagellak overheen smeert.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron