Video: Groene smokey eyes

Gezicht door Vrouwen redactie

Het is weer tijd voor de maandelijkse blog van onze Whitney! Vrouwen.nl's Whitney schrijft elke maand over beauty, verzorging en lifestyle. Deze 22-jarige modegek noemt zichzelf een ware beauty freak. Vorige maand maakte ze ons blij met tips voor een goede winterse haar routine, ditmaal heeft ze een stappenplan voor stunning green smokey eyes.

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het opnemen van verschillende video’s gerelateerd aan beauty en mode. In één van de video’s heb ik laten zien hoe ik groene smokey eyes creëer.

In december heb ik een gaaf make-up merk opgemerkt tijdens het shoppen: Sleek Make-Up. Ik viel vooral op de prachtige, kleurrijke eyepalettes. Bovendien is het soms een uitdaging om dekkende foundation te vinden voor mijn huidskleur. De prijs liet me even aan de kwaliteit twijfelen, maar ik vond het de moeite waard om te proberen.

Sleek Make-Up focust zich op het leveren van make-up van hoogwaardige kwaliteit aan haar klanten. Haar doelgroep is vrouwen met verschillende huidskleuren die op zoek zijn naar trendy make-up. Ik heb de volgende producten aangeschaft:
- Sleek crème to powder foundation (€9,99)
- Sleek i-Divini Celestial Eyeshadow palette (€9,99)
- Sleek face contour kit (€8,99)

Ik ben zeer tevreden met de resultaten: de foundation is mooi dekkend en de oogschaduw heeft goede pigmenten. Sterker nog: je kan de resultaten zien! Ik heb namelijk een video gemaakt waarin ik laat zien hoe ik groene smokey eyes maak.

Kan jij (ook) niet wachten tot Whitney's nieuwe blog voor Vrouwen.nl verschijnt? Neem dan een kijkje op haar eigen mode en beauty blog!