5 dingen die je nog niet wist over acteur Robin Williams (RIP)

Celebs door Vrouwen redactie

Hollywood moet afscheid nemen van één van de beste acteurs van de wereld. De 63-jarige Robin Williams is dood gevonden in zijn huis in Californië. Volgens de Amerikaanse politie heeft hij zelfmoord gepleegd, de reden is nog onbekend. Hij is vermoedelijk door verstikking om het leven gekomen. Robin Williams, bekend om zijn optredens als komiek en om zijn Oscar voor beste mannelijke acteur in de film Good Will Hunting, laat een vrouw en dochter achter. Hoewel hij bekend stond om zijn vrolijke en lieve karakter kampte Robin volgens de familie al enkele maanden met een depressie. Zijn dood betekent overigens niet dat we niets nieuws meer van Williams zullen horen of zien, want er staan een aantal films van hem op stapel die nog moeten uitkomen.

Er zijn ook een aantal dingen die veel mensen niet wisten over het leven van Robin Williams. Wij zetten 5 weetjes op een rij.
1. Robin was goed bevriend met Lance Armstrong. Hun hechte vriendschap ontstond toen de twee samen trainden voor de zevende Tour de France van Lance.
2. Hij kreeg in 1997 de titel ‘grappigste man op de wereld’ van Entertainment Weekly.
3. Robin tijdens zijn carrière meerdere keren verslaafd geweest. Hij kickte af, maar het ging na een tijdje meestal weer fout.
4. Zijn klasgenoten op de middelbare school zetten Robin bovenaan het lijstje 'Least likely to succeed'. Die hadden even niet gerekend op zijn acteercarrière.
5. Robin Williams werd door regisseur Steven Spielberg 'ingehuurd' tijdens het draaien van de film Schindler's List. Hij vertelde grappen op de set om te zorgen dat de sfeer op de set (Schindler's List speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog) wat minder grimmig was.


Foto's via Reporters.com

Bron, bron, bron, bron