WK nieuws: 4 op 10 vrouwen krijgt niet eens helft wedstrijd mee

Lichaam door Vrouwen redactie

Voor een man is het makkelijk tijdens het WK: hij hoeft het woord ‘bal’ maar te horen en hij is in een opperbeste stemming. Zelfs het hoofd van Johan Derksen kan daar niets aan veranderen. Voor ons vrouwen ligt dat vaak iets anders. Er zijn natuurlijk fanatieke voetbalfans die zich al maanden aan het inlezen zijn over de beste opstelling die trainer Louis van Gaal het beste kan gebruiken, maar er zijn ook vrouwen die net zo lief voor de zesde keer met vriendinnen een herhaling van Suits kijken als het Nederlands elftal speelt. Uit onderzoek van Jillz blijkt dat het WK voor vrouwen vaak meer draait om gezelligheid dan om voetbal. Sterker nog: 4 op de 10 vrouwen krijgt nog niet eens de helft van de wedstrijd mee.

Wij steken vast onze hand in eigen boezem: we behoren tot die laatste categorie. Onze strategie voor aanstaande vrijdag houdt dan ook in dat we een Jillz pakken - uiteraard wel de orange variant - en er vooral een gezellige avond van maken. Cheers! Wil je zien hoe mannen en vrouwen het WK beleven? Bekijk hier de Jillz-video.

Jillz Orange is een verfrissende sparkling appel cider met een volwassen smaak door het lichte bittertje van citrus fruit. Naast Jillz Orange (met toevoeging van sinaasappel- en citroensap) omvat het Jillz assortiment twee andere smaken: Jillz Regular en Jillz Red (met toevoeging van frambozen- en kersensap) en de alcoholvrije variant Jillz 0.0%.

- Dit is een advertorial -