De groeiende buik van Doutzen Kroes

Celebs door Vrouwen redactie

Nog een paar maandjes en dan wordt de wereld een klein beetje mooier, want Phyllon krijgt een broertje of een zusje. En voor iedereen die niet weet wie Phyllon is: hij is het überschattige zoontje van model Doutzen Kroes en DJ Sunnery James. Toen Doutzen bekend maakte dat ze opnieuw zwanger was, moesten we moeite doen om haar "buik" in te zien, maar inmiddels is er geen ontkomen meer aan. We hebben een reeks van prachtige foto's op een rij gezet van de zwangere Doutzen waarop te zien is hoe haar buik van een plat wasbordje uitgroeit tot een buik waar duidelijk een kindje in leeft.

En wist je trouwens dat ze in Amsterdam gaat bevallen en daarom de komende maanden in onze hoofdstad verblijft, in afwachting van de bevalling?

Eigenlijk had ze hier nog niet officieel bekend gemaakt dat ze zwanger is, maar als we er achteraf op terugkijken is het misschien stiekem al een pietsie zichtbaar.


En dit is dat het moment suprême; de foto die ze op Instagram postte en die ze toelichtte met de tekst: "This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting."


Als je je ogen tot spleetjes knijpt en heel goed kijkt zie je inderdaad al een minuscuul buikje. Toch? Of zien we scheel?


Trots als een pauw vouwde ze haar handen beschermend om haar baby to be.


Bij het woord "zwangerschapsgymnastiek" zijn puffende vrouwen met een verveelde man om zich heen geklemd toch de eersten die op je netvlies verschijnen? Zo kan het dus ook. Go Doutzen!


Dit is toch fabolous?!


Er zijn maar weinig momenten dat de woorden "sexy" en "zwanger" in één zin gevangen kunnen worden. Hier is het wel heel terecht.


Met zo'n moeder ben je al geliefd voordat je nog maar één voet op de wereld hebt gezet.


Wauw, over plaatjes gesproken!


Echt waar, dit was de allerslechtste foto die we van Doutzen konden vinden. Dat is toch om jaloers op te worden?


Zwanger of niet, de wereld van Doutzen Kroes gaat gewoon door.


Bron