‘Peaches overleden aan een overdosis heroïne’

Celebs door Vrouwen redactie

De vorige maand dood gevonden Peaches Geldof is waarschijnlijk overleden aan een overdosis heroïne. Dit schrijft de Britse krant The Times of London. Het officiële rapport komt pas later vandaag naar buiten, maar de doodsoorzaak is nu dus al uitgelekt. Opvallend is dat Peaches moeder, Paula Yates, veertien jaar geleden ook overleed aan een heroïneoverdosis. Ook stierf Peaches net zoals haar moeder met een van haar kinderen in de buurt. Peaches was op het moment van overlijden in de kamer met haar jongste zoon, haar moeder Paula stierf met de toen 4-jarige Tiger Lily vlakbij.

Peaches had een verleden met harddrugs. Ze werd in 2008 opgepakt nadat ze geld had betaald aan een drugsdealer maar werd hier niet voor veroordeeld. Twee maanden later nam ze ook een overdosis waardoor ze zelfs enige tijd stopte met ademen. Toen werd ze echter gered door het toegesnelde medische personeel.

Eerder waren er geruchten dat Peaches zou zijn overleden aan de gevolgen van een sapkuur, maar dat lijkt dus toch niet het geval te zijn geweest. Still: rest in peace, Peaches.