Boekentip: Vermoord Naakt van J.D. Robb

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We schreven al eerder over de boeken van J.D. Robb, een van de meest succesvolle schrijfsters op het gebied van misdaadboeken van deze eeuw. Ben jij nog niet begonnen? Dan kun je maar beter snel beginnen, voor je een achterstand oploopt. Deze schrijver heeft namelijk een snoeihard werkritme, wat betekent dat er elk jaar maar liefst vier nieuwe boeken verschijnen!

Wie het zich nog herinnert weet dat we alle lezeressen de vorige keer uitnodigden om mee te doen aan het lezerspanel. Van al die dames raadt driekwart het aan om de boeken van J.D. Robb te lezen, en 65% zegt na het lezen van één boek meteen de hele serie te willen lezen. Dat zegt natuurlijk genoeg! In elk boek speelt de speurneus Eve Dallas de hoofdrol, die als politie-agente het nodige drama meemaakt. Als je nog moet beginnen, start dan met Vermoord naakt, deel 1 van de serie. Zeker als je houdt van thrillerschrijvers als Nicci French en Karin Slaughter ben je zo verkocht. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt (en geloof ons; dat gaat dus verrassend snel!) pak dan door met deel 2 (Vermoorde reputaties), deel 3 (Vermoorde schoonheid), deel 4 - enzovoort!

Alvast een tipje van de sluier van deel 1, Vermoord naakt: De dochter van een senator wordt vermoord, waarna haar geheime leven als callgirl aan het licht komt. Eve Dallas wordt belast met deze gevoelige zaak, en haar onderzoek leidt naar de ondoorzichtige kringen van politiek en high society in Washington. Daarnaast groeit de aantrekkingskracht tussen haar en Roarke, die een van de rijkste en machtigste mannen ter wereld is. Een probleem: hij is de hoofdverdachte...