Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dagboek sportfanaat Esmee (XII)

Reageer

Esmée is weer terug in het land, dus slaat weer hard aan het sporten en clean eten en schrijft erover op WorkThatEs.nl. Zo zag haar maand eruit!

En dan is het maar te hopen dat je butt nice is natuurlijk…

Mijn MacBook wilde plotseling niet meer opstarten dus ik zat drie dagen zonder. Dat is een ramp voor een journalist/blogger! Gelukkig is de baby weer beter.Mijn moeder is sinds een tijdje flink aan het bakken, dus ik kreeg bananenspeltbrood en gezonde bonbons mee naar mijn werk.Op Valentijnsdag kwam mijn beste vriend Dotan met een Uber taxi en roos langs op m’n werk om me een serenade te brengen. Zo lief! Zijn nieuwe album 7 Layers is januari uitgekomen en ik ben heel trots op hem!Ik kreeg een dj cursus van Mitchell Niemeyer, Aaron Gill en Delivio Reavon bij Steel Entertainment. En wie kwam ik daar tegen? Jullie hoofdredacteur Claartje!

Mijn levensmotto!Ik ging met vrienden naar Don’t Let Daddy Know, een feest dat we altijd bezoeken op Ibiza. Nu was het voor het eerst in Amsterdam!Mijn andere bestieMijn eerste run sinds lange tijd, het viel me alles mee.

WorkThatEs.nl krijgt een nieuw design! Volgende week gaat het online, maar deze sneak peek wilde ik jullie niet onthouden: het nieuwe logo! Spot jij de billen?Ik was look of the day bij Amayzine.com. En niet eens in sportkleding!Bloggen in m’n slaapshirt; fijn!Mijn nieuwe Nike trainingsschoenen met mijn naam erop.We kregen een bootcamp van Model Workout met de Girlslove2run crew, gelukkig was er ook tijd voor wat gekke poses met Annemerel.En een na-foto! (en wéér kunnen jullie je hoofdredacteur Claartje spotten!)Ik werd gespot door streetstyle fotograaf Le Augustin.Om te laten zien hoe mijn gemiddelde dag er uit ziet maakte ik een Plog van een normale werkdag.Fijne run!Ik kreeg dit superfood pakket opgestuurd van Alpro, wat een leuke bakjes he?Met verschillende health bloggers volgde ik een crossfit training bij Crossfit Reebok 020.We maakten onder andere gebruik van de kettlebell en andere gewichten, hier ben ik druk bezig.En hier deed ik een squat, waarna ik een bal van 10kg hoog tegen de muur gooide; pittig!5000 volgers op Instagram! Ik ben dol op InstagramTot volgende maand!

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen