Gekleed als Beyoncé

Mode & trends door Vrouwen redactie

Briljant! In één woord: bril-jant. Schuif alles waar je mee bezig bent even aan de kant. Ga er even lekker voor zitten en neem vooral de tijd. Alle rumoer en geruchten rondom Beyoncé laten we even voor wat het is. Ruthie Friedlander, redacteur van ELLE.com zag de act van Beyoncé tijdens de Grammys. Ze was meteen verliefd op de outfit en wilde instinctief zelf ook proberen hoe het voelt om in zo’n outfit te mogen ronddartelen. Ze besloot dan ook om een (bijna) precieze replica aan te trekken naar haar werk. Dat is nog eens wat anders dan een podium met miljoenen kijkers. Ze heeft in ieder geval hetzelfde excuus als Beyoncé om het te dragen. Niet dat ze zo mooi kan zingen, de billen van B heeft ze ook niet, wel dragen ze de outfit beiden voor hun werk.


Het effect: voorbijgangers die ze op weg naar haar werk passeerde deden net alsof ze niet zagen dat Ruthie’s outfit wel wat opvallend was. Terwijl toch echt haar halve bil te zien. Later kwam hier verandering in en gingen de duimen bij menig man omhoog. Toch leek het alsof het allemaal niet heel veel indruk maakte op de mensen op straat. In New York zullen ze wel het één en ander gewend zijn.


Toen ze aankwam op kantoor was ze best een beetje zenuwachtig. Maar ze werd niet eens herkend door haar collega’s. Normaal gesproken is ze wat zuiniger met make-up, draagt ze overigens geen nepwimpers en is haar kledingstijl wat beschaafder.

In het begin was het even door de zure appel bijten, maar al snel schaamde Ruthie zich niet meer, ze was volledig in haar comfortzone en voelde zich zelfs onwijs sexy.