Supermodel Rosie H. voor Marks & Spencer

Mode & trends door Vrouwen redactie

Rosie Huntington-Whiteley lanceert samen met Marks and Spencer een speciale lingerielijn voor Valentijn: Autograph. Want waarmee kun je je Mister Love beter verrassen dan met een sexy lingeriesetje?! De collectie straalt luxe en romantiek uit, doordat er gebruik is gemaakt van zacht zijde en subtiel kant. Passend bij Rosies voornaam is de collectie een boeket van rozen en de kleuren van deze bloem: roze, wit, bordeaux en paars. De collectie blijft niet alleen bij sexy ondergoed. Ook tijdens je slaap kun je er appetijtelijk uitzien! Wissel je nachtelijke outfit, die bij een groot deel van de vrouwen ongetwijfeld bestaat uit een T-shirt en een boxershort (van je vriend), maar snel in voor een pyjama die vriendelijk is voor je lichaam én voor degene die stiekem onder de dekens spiekt.


Voor wie geen idee hebben wie Rosie is: Rosie werd in 2006 ingelijfd bij Victoria’s Secret en wilde altijd al in de modewereld werken, maar eigenlijk niet als model. Juist achter de schermen lag haar ambitie. Al die opgespaarde creativiteit kan ze nu bij Marks and Spencer kwijt. En dat is zeker gelukt.

Marks and Spencer zou Marks and Spencer niet zijn als ze niet een paar opvallende details hadden verwerkt in de designs en zonder opvallende innovaties kennen we de modeketen ook niet. In de lingerielijn zijn rozen verwerkt (je heet Rosie of niet!) om er, naast Rosie’s creativiteit, ook iets tastbaars van haar in te verwerken. Zelfs in het kant zijn kleine roosjes verwerkt. In verschillende hemdjes en teddy’s uit de collectie zijn cups verwerkt, zodat je borsten pront en charmant blijven, ook 's nachts. Het grootste kenmerk van de collectie is de enorme zachtheid van de gebruikte materialen. Er is vooral rekening meer gehouden dat het comfortabel zit en het beste van het lichaam laat zien.

Als je nu denkt: “Wat jammer dat we M&S in Nederland alleen maar online kunnen bestellen”, dan hebben we goed nieuws! Want heel binnenkort, op 20 februari om precies te zijn, wordt er in Den Haag een tweede Marks and Spencer winkel geopend. Er gaan bovendien geruchten dat Rosie zelf de winkel zal openen... In Amsterdam zat al een winkel, maar daar kon je niet alle collecties en producten kopen. Onlangs is er echter een nieuw concept geïntroduceerd waarbij je kleren kunt passen en ze vanuit de winkel online kunt bestellen. De winkel in Den Haag wordt er ééntje zoals we een winkel gewend zijn: hier kun je passen én kopen. Het schijnt zelfs dat er een enorme food afdeling in de winkel te vinden zal zijn. Dat wordt watertanden! De collectie Rosie for Autograph zal hier ook verkrijgbaar zijn.

Natuurlijk is deze Autograph collectie ook online te koop.






Natuurlijk is deze collectie ook online te koop.