Zwangere karatekampioen doet kickass boksmoves

Lichaam door Vrouwen redactie

Nadat we onlangs een ballerina met een bolle buik een podium gaven, hebben we nu een zwangere sportvrouw van een heel ander kaliber. Deze mama to be, de 31-jarige Crystal Greene, laat zich niet uit de karatering slaan omdat er 'toevallig' al acht maanden een kindje in haar lichaam groeit. Ze blijft, die hard als ze is, gewoon doortrainen.

In maart raakte ze zwanger. Aanvankelijk wist ze dat niet. Ze was aan het trainen voor een schoonheidswedstrijd in bikini en ze verloor maar niet genoeg gewicht. Ze trainde en trainde en dacht dat zo nog steeds niet genoeg trainde omdat de kilo’s er niet afvlogen. Zelfs haar strikte dieet zonder gluten, zuivel, suiker en zout maakte haar buik niet plat. Toen ze nog steeds geen gewicht verloor, haar buik opgeblazen voelde en haar buik nog steeds niet plat en hard was, wist ze dat er iets anders was aan haar lichaam. Er zat een piepklein groeiend mensje in haar buik, dat een stop zette op het afvalproces.

Zelf denkt Crystal dat ze makkelijker zwanger kon worden omdat ze zo gezond at en veel sportte, waardoor ze een gezonder lichaam kreeg. Haar zwangerschap was een ongelukje, maar wel een heel gelukkig ongelukje. Het idee van een toekomstige moeder die haar weg door de zwangerschap kickboxt bevalt haar wel. Maar moeten we dit stoer noemen of juist oerstom?



Bron