6x Redenen waarom het fijn is dat Oud & Nieuw voorbij is

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hoe gaat het met de kater? Nog steeds aan het nagenieten van je feestje met Oud & Nieuw of ben je al weer druk aan het werk? In het eerste geval, niet getreurd, want ook de jaarwisseling heeft zijn minder leuke kanten. Gelukkig is december 2014 nog erg ver weg en heb je komende tijd even niet te maken met de volgende dingen. Zes redenen waarom het fijn is dat Oud & Nieuw voorbij is!

1. Spijt hebben van die 36 oliebollen die je op oudejaarsdag hebt gegeten. Als ontbijt, lunch én avondeten. O ja, en van die oliebollen die op nieuwjaarsdag over waren, want het weggooien van eten is natuurlijk zonde.


2. Vol verwachting de foto’s opzoeken van je feestje en er achter komen dat je er afgrijselijk opstaat. Volgens jou zag je er toch echt spetterend uit toen je rond een uurtje of vier stond te swingen op de bar. Helaas zeggen de foto’s wat anders.


3. Spijt hebben van je gedrag op datzelfde feestje. En net op het moment dat je het jezelf vergeven had te horen krijgen hoe gênant je wel niet was.


4. Drie dagen na je feestje amper kunnen lopen omdat je perse die killer heels aan wilde.


5. Op nieuwjaarsdag bij elk familielid op de koffie moeten omdat dat erbij hoort.


6. Die awkward nieuwjaarszoenen. Gelukkig nog maar twee dagen en dan mag het niet maar, want dit mag officieel maar tot 6 januari.


Bron,bron,bron,bron,bron,bron