Erotische ontdekker Anouk (VI)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft niet alleen van alles met haar vriend in de slaapkamer, maar doet ervaringen op binnen de swingerswereld. Elke maand vertelt Anouk op Vrouwen.nl over haar avonturen.

"Joehoe!! Het is weer December geweest! Een gezellige en leuke maand, al zeg ik het zelf. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen vind ik de feestdagen altijd erg leuk: gezelligheid met vrienden en familie en genieten van de donkere en lange avonden vol kaarslicht, elkaar en van leuk gezelschap. Want ja dames, de afgelopen maand hebben we feestjes gehad maar ook lekker rustig aan gedaan!

We hebben het deze maand ook vrij rustig gehad wat betreft swingen. Aan het begin van de maand hadden we een date in de planning met ons nieuwe vriendinnetje, maar die plannen liepen iets anders als verwacht. De dag voor onze date kwam de vraag of er nog een stel langs mocht komen. Een stel dat wij al goed kennen en waar wij het goed mee kunnen vinden. Na overleg met onze vriendin kwamen we tot de conclusie dat het misschien wel leuk en spannend was als we een date zouden hebben met vijf personen. Die zaterdag trokken wij al met onze vriendin op en tijdens het eten kwam ging het gesprek over wat we van de avond konden verwachten. Eerlijk is eerlijk, ik wist het niet. Ik wist niet hoe het zou lopen met vijf personen. Ik wilde niemand teleurstellen en wilde graag dat iedereen het naar zijn zin had. Ik merkte dat ik niet de enige was die daar over nadacht. Ik zag hoe onze vriendin van ontspannen en relaxed veranderde in gespannen en onzeker. Ik had met haar te doen.

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik zelf ook vaak ontzettend zenuwachtig voor een date met vreemden. Maar toch, ik heb een voordeel. Ik kan me vasthouden aan mijn vriend, ik ben nooit helemaal alleen. En natuurlijk kent zij ons inmiddels al wel en vertrouwt ze ons, maar toch, zij is alleen... Maar gelukkig, zoals te verwachten viel, zorgden we met zijn allen voor een leuke avond en hebben we allemaal weer een nieuwe ervaring opgedaan. Namelijk: een date met vijf personen. En wat voor een! Hier kun je mijn volledige verhaal lezen.

Verder hebben we het niet echt druk gehad. Wat wel bijzonder was: We hebben met kerst een Trio gedaan! Nu denk je vast, jemig Anouk, met kerst?! Uhm, ja... Het was niet mijn idee hoor! Maar ik had wel zin om even te ontspannen en plezier te maken. Dus toen mijn vriend het voorstelde vond ik het best wel leuk eigenlijk. Onze inmiddels bekende vriendin kwam langs en we hadden een avond vol vrouw-vrouw momenten. Meer nog dan dat ik eigenlijk gewend ben. Ik vond het wel leuk, we hebben enorm gelachen, maar na deze trio en de date met vijf personen, ben ik wel een beetje gaan nadenken. Tijdens het daten speel ik bijvoorbeeld geregeld met vrouwen, maar buiten het daten om denk ik daar niet eens aan. Als je mij vraag met welke sekse ik zou willen spelen dan zal ik eigenlijk altijd zeggen, met een man. Maar waarom wekken vrouwen dan toch mijn interesse tijdens een date? Omdat het erbij hoort volgens veel mensen? Omdat het van me verwacht word? Of vind ik het zelf wel gewoon erg leuk, of lekker, of misschien wel allebei?

Hum, ja dames, dit is een vraagstuk dat in mijn gedachten blijft malen sinds een tijdje. En eerlijk gezegd heb ik nog geen idee wat het antwoord op mijn vraag is. Maar ja, zo zijn er altijd meer vragen waar ik (nog?) geen antwoord op weet. Ja, jullie lezen het goed, ook Anouk, die jullie graag te woord staat en altijd probeert jullie vragen te beantwoorden komt zelf ook vragen tegen waar ze geen antwoord op weet! Maar goed, om terug te komen op onze kersttrio, het was leuk! Binnenkort kunnen jullie op mijn website meer lezen over deze ervaring...

Deze maand ben ik ook met toys niet zo actief geweest. Wel heb ik wat toys gebruikt tijdens het daten en dat was leuk. Ik vond het wel een toevoeging aan de dates. De enige nieuwe toy die ik geprobeerd heb was een tril ei. Ja, ik heb die dingen al wel vaker gebruikt, maar deze was nieuw. Het is een tril ei met afstandbediening waardoor je niet zo'n vervelend draadje eruit hebt hangen, en je dus veel mobieler bent. Ik wilde dit eitje eigenlijk gebruiken tijdens een weekendje weg, deze dan inbrengen zonder dat mijn vriend het wist en hem de afstandsbediening geven als we uit waren. Dat leek me namelijk enorm spannend en ik was benieuwd naar hoe mijn vriend zou reageren als ik dit deed. Helaas liep het iets anders omdat ik geveld werd door de griep en dus niet verder kwam als mijn bed en de bank. Jullie begrijpen dat dit een spetterend weekend was...

Het eitje heb ik tijdens onze kersttrio beter kunnen testen en ik moet zeggen dat ik hem wel erg leuk vind. Ik heb nog steeds het plan om hem een keer in te brengen als we uit zijn, maar dit was een goed alternatief. De afstandbediening ging over en weer tussen mijn vriend en onze vriendin en het gevoel van de trilling maakte me enorm geil. Ik heb hem zelf ook een keer bediend bij haar, en dat was wel grappig. Je drukt namelijk je knopjes in maar hebt geen idee welke vibratie zij voelt. Het eitje zal dus wel vaker uit de kast komen, gewoon omdat het leuk is om ermee te spelen!

Naast het daten en spelen met toys wil ik nog iets anders delen met jullie. De afgelopen tijd heb ik via mijn website contact gekregen met een stel. De vrouw van dit stel vind mijn website erg interessant en vertelde dat ze zelf ook iets doen wat je niet veel hoort. Het stel doet aan cuckolding. Nu denk je misschien; aan wat?! Ik kende het begrip cuckolding al wel een beetje, maar om het persoonlijk van iemand te horen die dit doet vind ik super gaaf! Cuckolding betekend dat de vrouw van het stel/ echtpaar seksuele vrijheden heeft die de man niet heeft. Dit kan gepaard gaan met een “meester”: Iemand die seksuele handelingen met de vrouw heeft, en die zelfs kan bepalen wat de vrouw wel en niet doet. Deze persoon heeft dan ook zeggenschap over wat er gebeurd tussen het stel/echtpaar. Maar de relatie tussen het stel/echtpaar kan nog op veel meer manieren veranderen.

Omdat ik het niet persoonlijk meemaak is het een beetje lastig uit te leggen voor mij, dus ik hoop dat dit een beetje duidelijk is voor jullie. Ik vond het zelf wel erg interessant en ik was ervan overtuigd dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze “leefwijze”, dus besloot ik een gastblog te starten. De vrouw die deze blog schrijft kan jullie veel beter inzicht geven in het cuckolding aspect als ik, dus ben jij er nieuwsgierig naar lees dan de gastblog!

Tot slot kijk ik even in sneltreinvaart terug op 2013. Een jaar waarin ik besloten heb het swingen te gaan ontdekken, het jaar waarin ik besloten heb om te gaan bloggen over mijn ervaringen zodat ik andere vrouwen kon helpen. Het jaar waarin ik persoonlijk een enorme groei heb doorgemaakt, zowel privé als op seksueel gebied. Ik ben veranderd ja, dat kan ik met zekerheid zeggen. En ik kan ook met trots terug kijken op wat ik allemaal bereikt heb in het afgelopen jaar. Ik schrijf met veel plezier, krijg steeds meer interactie met jullie, de lezeressen van mijn verhalen en ik ben blij dat ik vele van jullie kan helpen. Want dat is iets wat ik graag doe, mensen helpen. Naast het feit dat ik anderen heb geholpen met mijn site, heb ik ook mezelf enorm geholpen. Ik ben niet meer zo onzeker over verschillende dingen, raak meer vertrouwd met bepaalde situaties en leer mezelf inmiddels te accepteren zoals ik ben. Door alles wat ik meegemaakt heb in het afgelopen jaar leer ik meer dingen te accepteren, en wanneer ik dat niet kan, deze dingen te veranderen. Ik ben nog lang niet klaar met mijn ontdekkingsreis en ga hier in 2014 dan ook gewoon mee verder, en ik hoop dat ik jullie kan inspireren om te genieten van het leven. Dat jullie durven ontdekken, en vooral dat jullie hier ook van kunnen genieten.

Ik wil het nieuwe jaar dan ook beginnen met een bedankje. Ik wil jullie, de lezeressen, bedanken voor het lezen van mijn artikelen, maar ook de mensen om mij heen, die mij steunen en die mij keer op keer laten zien hoeveel vertrouwen ze hebben in mij. Bedankt allemaal en ik hoop dat jullie een super gaaf, spannend en gezellig nieuw jaar ingaan!"

Xxx Anouk