Problemen van single vrouwen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Single zijn is natuurlijk hartstikke fijn, maar uiteraard zitten er ook wat minpuntjes aan de status single. Hier zijn de negen dingen waar wij single vrouwen echt helemaal gek van worden.

1. Telkens weer die verschrikkelijke eerste dates. Elke keer weer hopen dat het deze keer wel een succes wordt en er dan achter komen dat het schijnbaar tócht erger kan dan die vorige keer…


2. Vrienden en familie die ons vertellen dat we misschien iets minder kieskeurig moeten zijn. Het is toch niet ons probleem dat wij de perfecte kerel willen?


3. Kerels die al een vriendin hebben. Dan ben je de hele avond gezellig met een kerel aan het kletsen/dansen/drinken/flirten, roept hij vier uur later spontaan dat hij al vijf jaar lang een vriendin heeft. Hallo verspilde moeite.


4. Slechte koppelacties. Heel fijn dat die vriendin je aan die hele leuke kerel wil koppelen, maar wij vallen nou eenmaal niet op kale/ minuscule/bierbuikige mannen. Zie dat maar eens subtiel te brengen.


5. Niet-single mensen die niet snappen dat alleen zijn soms echt heel fijn is. Niets heerlijker dan in je eentje thuis met een dekentje en een zak chips op de bank naar je favo serie kijken zonder dat ook maar iemand erdoorheen aan het praten is.


6. Ritsen aan de achterkant van jurkjes. In welke kamasutra-houding je jezelf ook begeeft, het is absoluut niet mogelijk om die ritsen zelf dicht te krijgen. Wat nu?!


7. Mensen die ervan uit gaan dat je uiteindelijk gewoon met je beste vriend gaat trouwen. Ja, wij hebben die 126 films waarin dat gebeurt ook gezien, maar dat betekent niet dat dat in het echt ook gaat gebeuren. Er is een reden dat we gewoon vrienden zijn.


8. Niet-single vrouwen die denken dat je jaloers op hen bent. Niet dus.


9. Mannen die er meteen vanuit gaan dat je een relatie wilt. Ja, het was gezellig die avond, maar nee, niet zó gezellig. En nee, we zijn niet zo wanhopig. Daarnaast komt het nieuwe seizoen van onze favoriete serie binnenkort uit, dus je zou alleen maar in de weg lopen.


Bron, bron, bron