Oproep: Doe mee aan leespanel & win het spannende boek Vermoord Naakt!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Niets is heerlijker dan op de bank kruipen met een goed boek. Maar hoe weet je nu wat echt een goed boek is? Daar zijn onder andere leespanels voor. Wij organiseren ook zo’n leespanel, en nodigen jou uit om mee te doen! Het boek dat in de spotlight staat is Vermoord naakt, geschreven door J.D. Robb. Zij is een van de meest succesvolle schrijfsters op het gebied van misdaadboeken, die je vasthouden tot de laatste pagina.

Van alle mensen die zich aanmelden voor ons leespanel worden 1000 winnaars getrokken die het e-book mogen downloaden, en nog eens 250 mensen krijgen het papieren boek opgestuurd. Zij hebben drie weken de tijd om het boek te lezen en ontvangen daarna een enquete met vijf vragen.

Ho even, om wat voor boek gaat het nu eigenlijk? In Vermoord naakt maak je kennis met inspecteur Eve Dallas en miljardair Roarke. Er is een dure callgirl en kleindochter van een Amerikaanse senator in haar eigen bed vermoord. Al het bewijs wijst naar Roarke, maar Eve's instinct zegt haar dat hij onschuldig is. Of vertroebelt zijn magnetische aantrekkingskracht haar oordeel?

Dit boek is het eerste deel in een serie van vijf politieromans van J.D. Robb. Die naam is het pseudoniem waaronder Nora Roberts. Haar Eve Dallas-reeks is inmiddels een van de populairste thrillerseries ter wereld. In elk boek worden bloedstollende moordonderzoeken gecombineerd met romantiek en passie. Het bijzondere aan de serie is dat elk zelfstandig leesbaar verhaal is ingebed in een groter, emotioneel relaas over de relatie van twee getroebleerde mensen die allebei getekend zijn door jeugdtrauma's. Nora Roberts is een meesterverteller en dit boek is het eerste van een verslavende serie, die allemaal zullen verschijnen bij uitgeverij Boekerij.