Erotische ontdekker Anouk (V)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die sinds enige tijd aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft niet alleen van alles met haar vriend in de slaapkamer, maar doet ervaringen op binnen de swingerswereld. Elke maand vertelt Anouk op Vrouwen.nl over haar avonturen.

"Daar ben ik weer! En hoe zeg! Ik heb zo'n toffe maand achter de rug! En weten jullie wat? Ik zal het een en ander over vertellen ook! Deze maand begonnen we met swingen met een date met een stelletje dat eigenlijk geen stelletje is... Huh? Hoe zit dat dan? Nou, dit koppeltje was een gelegenheidsstel. Een single jongen en een single meid, die elkaar hebben leren kennen in het swingerswereldje en toen samen zijn gaan daten. Let op, ze daten samen maar hebben dus geen relatie! We besloten met dit gelegenheidsstel te daten zodat we dan direct een single vrouw en een single man leerden kennen, altijd handig voor als je besluit een trio te willen doen. Omdat dit geen echt stelletje was en dus weer nieuw was, maakte het me wel weer ontzettend zenuwachtig. Ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten en of de date hetzelfde zou verlopen als dat het normaal met een stel gaat. Ben jij nieuwsgierig naar hoe deze date verlopen is? Dan kun je hier het verhaal lezen.

Nadat we met dit "stelletje" hadden afgesproken, kwam ik tot de conclusie dat ik dit meisje wel mocht en dacht: Met haar zou ik denk ik wel een trio kunnen doen. Ik vertelde dit aan mijn vriend en prompt hadden we de volgende dag weer een afspraakje met haar. Ik was niet echt van plan iets te doen die avond omdat we de avond ervoor al gedate hadden. Bovendien was ik wel weer zenuwachtig, ik wist niet wat ik ervan moest denken. Ik wist eigenlijk helemaal niet of ik het durfde! Toen ze er eenmaal was en de avond vorderde kreeg ik steeds meer het idee dat ik jaloers zou worden als mijn vriend iets met haar zou doen. Ik observeerde haar, en merkte dat ik het een mooie meid vond, en ze was lief, en gezellig... Ik zou zo een goede vriendschap met haar op kunnen bouwen, maar wat als ik het niet kon verdragen als ik haar bezig zag met mijn vriend?

Gelukkig kwam er een grappig gesprek op gang door een vriend van ons die de hele avond berichtjes stuurde, dat maakte dat ik wat meer ontspande en dat ik ook even een spoedcursus zelfvertrouwen deed. (Mijn spoedcursus bestaat uit terug kijken op hoe en wie ik was, hoe ik veranderd ben en waar ik trots op kan zijn. Negatieve dingen laat ik achterwege, kijk alleen naar het positieve!) Mijn zelfvertrouwen steeg weer en ik stelde dan ook zelf voor om verder te gaan die avond. Mijn vriend hield me ontzettend goed in de gaten wat ik ook erg lief vond. Die avond heb ik dus voor het eerst een trio ervaring gehad die me goed beviel! Ik was zo ontzettend trots op mezelf! Ik zei dit later ook tegen mijn vriend en hij moest lachen, hij was ook trots! Ik merkte dat ik die meid echt wel mocht en inderdaad vriendschap met haar op zou willen bouwen. We hebben dus nog steeds contact en zien elkaar geregeld. Meer over deze trio ervaring kun je hier lezen.


We hebben deze maand ook weer een stel bekende gezien op het gebied van swingen. Dit was ook weer een gezellige en leuke date! Heel ontspannen gingen we naar ze toe, ik vind het heerlijk als ik eens een keer niet zenuwachtig ben. Ik kan dan gewoon mezelf zijn zonder dat ik als een gek begin te ratelen, want zoals later deze maand opgemerkt werd, doe ik dat wel als ik zenuwachtig ben. Deze date begon al grappig: dit stel had al grappend gevraagd of ik iets wilde eten tijdens de date, een soepje ofzo. Ik had gezegd dat ik gek ben op soep, dat is ook zo! Toen we daar dus aankwamen stond er een enorme pan op het fornuis, met verse soep! Daar kon ik echt geen nee tegen zeggen, dus deze date heb ik soep gegeten. Soep eten op zich is niet zo vreemd, maar als je in een setting bent waarbij seks een hoofdrol speelt, en je halfnaakt door het huis van een ander huppelt, is het wel grappig om dan even tijd vrij te maken voor een kopje soep. We hebben deze date dan ook veel gelachen zoals je wel kunt raden. Niet alleen door de soep hoor, ook omdat mijn vriend en ik het goed met dit stel kunnen vinden en het gewoon erg gezellig was.

Naast deze dingen heb ik privé ook het een en ander voor elkaar gekregen, waar ik ook erg blij mee ben. Dat maakte dat ik dan ook minder zenuwachtig werd voor mijn laatste grensverleggende oefening. Haha, zo noemde ik het zelf dan. Ik heb deze maand namelijk afgesloten met een shoot. Een fotoshoot, het idee alleen al maakte dat ik drilpuddingbenen kreeg en geen hap meer door mijn keel. Wat niemand van mij verwacht is dat ik het haat om in het middelpunt te staan. Ik kan daar niet tegen, als iedereen naar me kijkt en dan ook nog verwacht dat ik iets presteer. Daar word ik mega onzeker van! Ook zijn er nog dingen aan mezelf waar ik niet tevreden over ben, en dat komt met een shoot natuurlijk ook in beeld. Ik zat toen ik net de afspraak gemaakt had dan ook echt niet lekker in mijn vel, wat ik iets te veel op mijn lieve vriend afreageerde. Dames, een tip, reageer je niet op je vriend af zoals ik deed. Dat is namelijk echt zielig voor hem! Hij kan er tenslotte ook niks aan doen.

Maar goed, naarmate de tijd verstreek werd ik rustiger als ik aan die shoot dacht, doordat ik me bleef focussen op het feit dat er veel mensen vertrouwen in me hebben, ik heel veel complimentjes krijg en ik er ergens ook wel zin in had, omdat ik al heel lang een shoot wil doen. Ik heb namelijk op Pinterest al een tijdje een paar borden gemaakt om over een shoot na te denken. Ik vergeet alleen om te pinnen, haha! Toen ik dan ook de dag van de shoot naderde was ik rustig, op mijn gemak. Uhm, tot ongeveer een half uur voor de shoot. Toen waren mijn drilpuddingbenen terug, en leek het of ik een magic wand op full speed aan had staan in mijn binnenzak, zo erg was ik aan het trillen. Ik was dan ook wel erg blij dat iedereen die erbij was mij op mijn gemak stelde. Ze waren super lief voor me en daar was ik enorm blij mee!

Naast het swingen heb ik de afgelopen maand ook nog een test gedaan voor een review. Ik wilde graag iets testen waar vrouwen iets aan hebben. Ja, een dildo of een vibrator is leuk, maar zo algemeen. Iedereen weet dat je een dildo in kan brengen en dat een vibrator trilt. Ja toch?! Nou, ik heb daarom besloten om een stimulant van Durex te testen, om te kijken of dat echt werkt, en of wij vrouwen daar iets aan hebben als we dat aanschaffen. Want eerlijk is eerlijk, als wij vrouwen iets kopen moet het ook wel de moeite waard zijn, toch? Ik heb daarom de Durex Play O getest. In verschillende situaties en met verschillende personen. En ik kan wel zeggen dat ik het een leuke toevoeging vind. In mijn review kan je lezen hoe en waar ik de Play O getest heb, en hoe ik dit vond.

Ik heb de afgelopen maand ook nog een andere toy getest, de twizzle. Een krachtige vibrator die een beetje lijkt op de magic wand vibrator. Een erg leuk en lekker ding waar ik binnenkort meer over schrijf. Kan jij niet wachten op mijn nieuwe artikel hier bij Vrouwen.nl? Dan kan je altijd mijn blog in de gaten houden of je inschrijven voor mijn nieuwsbrief, iets wat sinds deze maand ook wat meer naar voren is gekomen op mijn website. Het voordeel van de nieuwsbrief is dat je anoniem op de hoogte kan blijven van mijn verhalen.

Zoals jullie gelezen hebben, heb ik niet echt stil gezeten de afgelopen maand, ik heb ook allemaal nieuwe mensen leren kennen wat ik echt super leuk vind! Maar toch... hoop ik dat de volgende maand met iets meer rust gepaard gaat, ook ik moet soms even bijtanken. Gelukkig heb ik niet veel dingen gepland, behalve de feestdagen, waar ik dan ook echt naar uitkijk!

Ik hoop dat jullie net als ik blijven ontdekken, jullie grenzen durven verleggen en dat jullie ook genieten van de speciale momenten..."

Xxx Anouk