Dingen die we niet toe zullen toegeven

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We doen allemaal wel eens dingen waarvan we zelf eigenlijk ook vinden dat het stom is. We zullen daarom ook nooit toegeven dat we deze dingen doen, maar wij weten zeker dat je enkele van de onderstaande punten zult herkennen.

Dingen die iedereen doet, maar die niemand toegeeft:

Een vriendin afbellen omdat je het ‘echt heel druk’ hebt, om vervolgens de hele avond in je pyjamabroek series te kunnen kijken.


Tijdens een etentje zeggen dat je echt geen toetje hoeft, om als je thuis komt als beloning voor je standvastigheid een gevulde koek te eten.


Je plas inhouden op het moment dat er iemand op het toilet naast je komt zitten, en pas weer verder te gaan als diegene weg is.


Vertellen dat je die leuke serie ook al een tijdje volgt maar dat je eigenlijk eergisteren pas bent begonnen en dus vijf seizoenen in twee dagen hebt gezien. In je onesie op de bank. Met chips. En chocomel.


Zeggen dat je tijdens een ‘vreetbui’ wel vier koeken, een zak chips én pepernoten naar binnen hebt gewerkt, terwijl je dit eigenlijk keer drie op hebt.


Meezingen met een karaoke versie en dit opnemen met je mobiel om nog eens te luisteren of je écht niet mooi kunt zingen.


Eigenlijk - door je Facebook gestalk - al lang weten over welke neef je vriendin het heeft maar toch belangstellend vragen wie hij ook alweer was wanneer zij het over hem heeft.


Bron,bron,bron,bron,bron