5 Redenen om in november naar de zon te gaan

Reizen door Vrouwen redactie

We zitten al weer bijna op de helft van november en december komt steeds dichterbij. Deze week heeft de temperatuur 's nachts voor het eerst de nulgrens bereikt en ook voor die winterjas is het nu echt wel tijd. En ach… december is ook best wel weer gezellig. Pakjesavond, kerst, oud en nieuw… Maar hoe kom je de weken vóór vijf december door? Gewoon door nog even naar de zon te gaan zodat je met een lekker kleurtje aan het kerstdiner zit! Bekijk hieronder vijf redenen om in november nog ‘even’ naar de zon te vliegen.

1. Zon is goed voor je huid en haar
Door zonlicht wordt er vitamine D aangemaakt in je lichaam. Door tien minuten in de zon te zijn krijg je al honderd keer zoveel vitamine D binnen dan door voeding. En waar kun je nou lekkerder zonnen dan op een mooi wit strand die grenst aan een helderblauwe zee? Dan is Fuerteventura een echte aanrader. Hier is het nog heerlijk warm in deze tijd van het jaar en de stranden zijn prachtig!


2. Je hebt iets leuks te vertellen
Stiekem bijna net zo leuk als de vakantie zelf: aan al je vrienden, collega’s, buren en andere random mensen vertellen dat jij over een weekje in je bikini op het strand ligt. Eenmaal op vakantie moet je natuurlijk ook nog even op sociale media laten weten hoe mooi het daar is en hoe erg je aan het genieten bent. Het liefst wil je palmbomen op de foto hebben, wat betekent dat je naar een tropisch eiland moet! Wat dacht je van Tenerife?


3. Je wordt er knapper van
Met een bruin kleurtje ziet iedereen er natuurlijk beter uit, daarnaast kom je op vakantie ook even helemaal tot rust. Geen deadlines, geen lange werkdagen en even geen stress waardoor je lichaam weer helemaal herstelt. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt is een zwembad, een strand en de zon. Ga bijvoorbeeld naar Marokko, waar het ook in december prima vertoeven is.


4. Even weg uit die kou
Het cliché, maar toch echt waar. Sneeuw en de graden onder nul zijn gewoon alleen leuk tijdens de feestdagen en niet daarvóór of daarna.


5. Boost voor je relatie
Kerst en oud & nieuw zijn natuurlijk al van die dagen die hartstikke leuk en romantisch zijn met je partner. Als je nou in november al samen gezellig weg gaat kan het niet anders dan dat jullie straks samen sterk 2014 ingaan! Voor een heerlijk warm én romantisch tripje kunnen jullie kiezen uit een aantal speciaal geselecteerde 'romantische' bestemmingen, om daar lekker te dineren, strandwandelingen te maken en gewoon te genieten van de zon.