Redactiedagboek oktober

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het leven van een redacteur gaat niet over rozen. Perspresentaties, goodies, cupcakes, evenementen... *zucht*. De redacteuren van Vrouwen.nl geven je graag een kijkje in hun (werkende) leven. Bekijk wat er achter de schermen gebeurt!

We ontdekten een van de tofste schoenenmerken van dit moment: Mipacha. De felgekleurde stofjes komen uit Peru (ja echt!) en worden verwerkt in sneakers in alle kleuren van de regenboog. Extra tof is dat het merk is opgezet door twee studenten, en dat het loopt als een trein. In Amsterdam worden de schoenen bijvoorbeeld al bij hipsterwinkel Baskèts. Chapeau!



Op uitnodiging van U PR probeerde Vrouwen.nl's Claartje een Calvin Klein ketting. De lange streng kan op heel veel verschillende manier gedragen worden - multifunctioneel! Maar of de ketting ook echt in je haar hoort... Ach, wij vonden het wel schattig, op een Hiawatha-achtige manier.



Vrouwen.nl's Pauline bezocht het Kruidvat persevent met als thema 'bestbewaarde beautygeheimen'. Hier showde Kruidvat al haar nieuwe producten, van de nieuwe kledinglijn tot de allernieuwste crèmes. Ook keek ze haar ogen uit bij de lange tafels die vol lagen met de allernieuwste make-upjes. Natuurlijk moest dat ook even getest worden, met mooie smokey eyes en roze lippen kwam ze terug op de redactie!



Nu de dagen weer korter worden en de nachten kouder, is het tijd voor een vers paar Uggs. Een samenwerking tussen Ugg en Swarovski gaf de schapenwollen slofjes wat meer glans. Kom maar op met die winterdagen!



Colette ging naar the City Street Spa om kennis te maken met de nieuwe producten van Dr. Van Der Hoog. Ze werd ontvangen met een ultrazoete cocktail op basis van lychee, net als een van de nieuwe maskertjes. Hoewel het maskertje waarschijnlijk nét iets beter is voor je gezicht, waren beiden heerlijk! Dr. Van Der Hoog komt ook voor het eerst met een CC cream, deze colour correction dagcrème zorgt ervoor dat je huid gevoed wordt en alle oneffenheden subtiel weggewerkt worden.



Diep van binnen blijven we allemaal kleine meisjes. Vrouwen.nl's Claartje dook een photobooth van kledingmerk Pepe in, samen met de knappe Tess van Fashionscene. Gekke bekken trekken, dat kunnen we.



Pauline ging naar een perspresentatie van het make-up merk Pupa waar de piepfijne kneepjes van het vak werden uitgelegd. Ze kreeg er van alles te horen over wimpers, nagels, huid en hoe je ervoor zorgt dat deze er fabulous uit komen te zien. Zo demonstreerde de Italiaanse make-up artist Giorgio Forgani onder andere de Fluffy Velvet Nail Art, waar je ná de eerste laag nagellak er een soort poeder over doet wat zorgt voor een schitterend eindresultaat!



Herfst? Tijd voor herfschocolaatjes! Dat dacht Hotel Chocolat ook, daarom bezorgden ze een heerlijke doos met o.a. eikeltjes van chocola. De lekkerste? De variant met gezouten karamel. Ze waren binnen een dag allemaal op, heel gek.

Verder zijn we natuurlijk elke dag heel druk bezig om Vrouwen.nl nóg beter en interessanter te maken. Heb je je bijvoorbeeld al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Tot volgende maand!