Erotische Ontdekker Anouk (III)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die sinds enige tijd aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft niet alleen van alles met haar vriend in de slaapkamer, maar doet ervaringen op binnen de swingerswereld. Elke maand vertelt Anouk op Vrouwen.nl over haar avonturen.

Anouk: "Er is weer een maand voorbij gevlogen! Jemig wat gaat de tijd snel. De afgelopen maand zijn we weer actief geweest met swingen en hebben we nieuwe en oude contacten gezien. Erg gezellig en vooral erg lekker! Deze maand is ook de winnaar van mijn Twitter actie bekend gemaakt, of beter gezegd de winnares. De te winnen artikelen werden verstuurd en ik begreep dat ik de winnares daar erg blij mee heb gemaakt. We trapten de nieuwe maand af met nieuwe contacten, die we via een swingsite hebben leren kennen (op mijn website kan je meer vinden over contact maken met swingers). Het klikte gelijk goed en ik was wel erg nieuwsgierig hoe de date zou verlopen! De date met dit stel was super! Ik was vooraf een klein beetje zenuwachtig, maar toen we daar eenmaal waren was het ontzettend gezellig. Mede door de gezellige sfeerverlichting die ze in huis hadden. Ik had nog nooit eerder ballonnen met LED- verlichting gezien, maar ze zijn best grappig! Ook wel sfeervol in combinatie met een lazer.

Om jullie een indruk te geven, de woonkamer was niet volledig omgebouwd hoor. Dit doet overigens bijna niemand. Vaak komt er een matras te liggen voor een bank, zo heb je een beetje steun als je op het matras zit en kan je ook lekker achterover hangen. Ook word een bank of een stoel vaak gebruikt voor standjes of om even uit te kunnen wijken wanneer anderen breed over het matras liggen. Bij deze date lag het matras tussen twee banken in, en had het stel een lazer lamp op de eettafel gezet. Zo zag je boven het matras de lazers goed. De ballonnen hadden ze door de hele kamer verspreid. Ze hingen aan de lampen, en de rolgordijnen. Ook waren er een paar aan het plafond bevestigd. Door deze combinatie en de verschillende kaarsen die brandden konden we alle andere lampen uithouden en hadden ze een gezellige en knusse sfeer gecreëerd. De sfeer alleen al maakte dat ik super ontspannen was. Ook kreeg ik weer super lieve complimenten wat voor mijn zelfvertrouwen dan weer erg goed is. Dat ik te horen kreeg dat ik een engelengezicht heb maakte me aan het lachen maar ik vond het toch ook wel een erg lief compliment! Ik ben soms nog wel onzeker, ondanks dat niemand dat van mij verwacht en het waarschijnlijk ook niet nodig is, maar door alle complimenten die ik tijdens het swingen krijg word ik steeds zekerder!


We hebben deze maand ook het stel met de ontzettend dominante vrouw weer gezien, wat voor ons ook weer een heerlijke date was. Ook deze avond was ik niet echt gericht op het vrouwen aspect. Ik heb bij deze date wel een persoonlijke hindernis overwonnen. Mijn vriend en ik zijn al een tijd bezig met anale seks, iets wat voor mij behoorlijk moeilijk is. Op mijn website vind je verschillende verhalen hierover en kan je lezen waarom dit een hindernis is. Nu heeft mijn vriend een DP gedaan deze avond. DP staat voor double penetration, hierbij word de vrouw vaginaal en anaal gepenetreerd. Ik vond het wel boeiend om te zien, maar het leek mij persoonlijk niet echt wat! Maar ondanks dat het mij niks leek hebben mijn vriend en ik die avond wel weer anale seks geprobeerd en dat ging goed! Ik was wel ontzettend bang dat ik me niet goed kon ontspannen, en kon er daardoor ook niet echt van genieten maar desalniettemin lukte het wel. Zo zie je maar weer stapje voor stapje leer ik hoe ik kan genieten van nieuwe ervaringen!

We hebben aan het eind van deze maand ook nog een spannende date gehad met een drietal andere stellen. Een date met acht personen hadden wij nog nooit gedaan, maar het was ontzettend leuk, gezellig en lekker! Ik had deze avond ook niet echt last van de spanning die ik voor een date (bijna) altijd heb, omdat we al twee stellen kenden en dus wisten dat er sowieso een klik was. Ik heb van deze date geleerd dat een date met veel stellen wel erg gezellig is enzo, maar dat het veel minder intiem is als dat je met maar één stel date. En dat intieme vind ik dan toch wel prettiger.

Tijdens de date met vier stellen heb ik ook gebruik gemaakt van een dubbele dildo. Ik had dit nog nooit gedaan met iemand dus was wel nieuwsgierig. Het was een beetje puzzelen hoe we moesten bewegen zodat we er beide plezier aan hadden maar dat kwam uiteindelijk goed. Ik vond het wel grappig en apart om dit te doen hoor, je penetreert namelijk jezelf én een ander. Ik was er nog maar net een beetje aan gewend om een ander te verwennen met mijn mond of handen... Maar eerlijk is eerlijk, ik denk dat ik dit nog wel een keertje zal gaan doen!

Deze maand heb ik niet zo heel veel toys getest, maar wel één erg leuke! Misschien dat sommige mensen het gezien hebben, aan het begin van de maand tweette ik het volgende: “Al een half uur aan het uitzoeken hoe je nieuwe #sekstoy werkt... Echt Blond hoor!!” Deze toy heb ik verder niet besproken omdat ik het eerst even uitgebreid wilde testen. En het resultaat mag er wezen! Ik heb de wake-up vibe getest: een vibrator-wekker. Erg grappig! De eerste paar keer dat ik hem gebruikte lag ik helemaal in een deuk toen ik wakker werd. Maar ik ben er nu wel aan gewend en de slappe lach heeft plaats gemaakt voor een glimlach. Het blijft grappig om gewekt te worden door een vibrator i.p.v. door een dj van radio 538 die normaal uit mijn wekkerradio knalt. De wake-up vibe is een vibrator met een oplaadbare batterij. Als hij is opgeladen kan je instellen hoe laat je gewekt wilt worden en met welke vibratie. De vorm van de vibe is dusdanig dat je hem makkelijk in je slipje plaatst en hem daar de hele nacht kan laten zitten. Ik raad hem zeker aan voor vrouwen met een ochtendhumeur, haha! Lees hier mijn review.

Voor komende maand heb ik nog niet echt concrete plannen met toys of dates op het oog. Ik ben eerst eens bezig om een aantal dingen op een rijtje te zetten en weer wat meer rust te krijgen in mijn dagelijks leven. Als jij tips hebt voor toys die ik kan testen, of als je bijvoorbeeld feesten aan wilt raden of zelf tips en advies wilt, dan kan je me altijd benaderen!

En dames een tip voor jullie: experimenteer met dingen die je zelf wilt, neem je tijd en overhaast niks. Jij bent er klaar voor wanneer jij dat bent, en niet wanneer iemand zegt dat je dat moet zijn. Take your time!"

Xxx Anouk