Wat je schaamhaar zegt over je

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Over sommige lichaamsdelen zijn we nooit uitgesproken, en onze intieme delen zijn daar één van. Vooral schaamhaar is een populair onderwerp, waarover we altijd wel ons woordje klaar hebben. De schaamhaartrends vliegen ons om de oren. En wist je ook dat jouw schaamhaar boordevol informatie zit over jouw persoonlijkheid? Daar heb je niet eens je DNA voor nodig. Persoonlijke eigenschappen kun aflezen aan de haardracht tussen je benen. Wat zegt jouw schaamhaar over jou?


Het oerwoud:
Je bent feministisch, je hebt andere schoonheidsidealen dan de samenleving in het algemeen, je bent lui, brak of je scheerapparaat is kapot. Zeg het maar.


Landingsbaan:
Je wenst geen immens oerwoud van onderen, maar je wil er ook niet uitzien als een baby. Je kiest de gulden middenweg. Je bent in het bezit van een vaste hand, want anders zou je hier nooit aan beginnen.


De Brazillian:
Een kale klets is wat jouw voorkeur heeft. Je bent te makkelijk uitgevallen om uren werk in het scheren van een figuurtje te stoppen, maar je bent niet zo lui dat je alles laat zitten. Je wel helemaal klaar met het scheren. Ratsch, in één keer heb je alles eraf laten halen.


De Hollywood:
De zijlijnen zijn weggeschoren en vaak is er van het schaamhaar alleen nog een figuurtje over. Meestal een hartje of een pijltje. Je bent wel in voor een grapje en je gevoel voor schaamte is ook ver te zoeken.


De Bliksemschicht:
Wat doe je als je dat ziet? Lachen, precies. Moeten we er nog iets aan toevoegen? Voor vrouwen met humor!


Bron, bron, bron, bron, bron, bron