Man plaatst moord op Facebook

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De constante behoefte om elke gebeurtenis in je leven op social media te plaatsen ging bij Derek Medina wel erg ver. Gisteren konden al zijn vrienden namelijk in hun Facebook-newsfeed zien dat hij zijn vrouw had vermoord… De man plaatste eerst een foto van zijn vrouw, waarop ze dood op de keukenvloer lag. Even later plaatste hij nog een post waarin hij zijn vrienden vertelt dat hij naar de gevangenis gaat omdat hij zijn vrouw vermoord heeft. Hij schrijft dat hij de moord pleegde, omdat zijn vrouw hem sloeg en hij niet langer mishandeld wilde worden. Hij heeft zichzelf daarna aangegeven bij de politie.



Derek Medina (31) en Jennifer Alfonso (26) waren al eens gescheiden, maar zijn toen opnieuw getrouwd. De dochter van de vrouw was gewoon thuis toen Medina zijn vrouw doodschoot, maar zij is ongedeerd. Ze is door de politie uit het huis gehaald.

De Facebookpagina is intussen offline gehaald, maar de foto van Derek's dode vrouw heeft zeker vijf uur lang online gestaan. Ondertussen hadden zijn vrienden op de foto gereageerd met de vraag wat er gebeurd was.

Voor het voorval stonden de Facebookpagina’s van het stel vol met gezellige foto’s waarop ze ogenschijnlijk een heel gelukkig leven leidden.





Bron