Zo eet je 7500 calorieën per dag

Eten door Vrouwen redactie

Mocht je je afvragen hoe het komt dat er zo veel Amerikanen zijn met overgewicht, dan geeft WTF.nl je het antwoord. Zij stelden een ‘gemiddelde’ daginname samen van een Amerikaan die houd van fastfood. Na één dag met drie maaltijden en drie tussendoortjes ben je zo’n 7500 calorieën verder; ongeveer vier keer zoveel als een volwassen vrouw nodig heeft. Eet smakelijk!

Ontbijt bij de Burger King: pannenkoeken, roerei, een worstburger, hash browns en een hartige muffin. Na dit ontbijt staat de teller op zo'n 1450 calorieën.



Als tussendoortje: stukjes gefrituurde kip van de Kentucky Fried Chicken. Eet er tien in totaal en je ben 1300 calorieën verder.



Lunch bestaat uit een panini van Panera Bread met steak en kaas. Dit levert 1000 calorieën op.



In de namiddag breng je een bezoekje aan fastfoodketen White Castle voor een portie van twintig ronde kipnuggets. De schade? Zo'n 1760 calorieën.



Als diner is niets Amerikaanser dan een goed gevulde hamburger. Kies bij Wendy's voor het hamburgerbroodje met maar liefst drie vleesburgers ertussen, afgemaakt met extra kaas, en je bent weer 1120 calorieën verder.



Voor de zoetekauwen onder ons is een toetje een goed idee. Rijd langs Dunkin' Donuts voor een koffieshake met extra slagroom, zodat je 730 calorieën bij je totaal kunt optellen. Mmm, wat een dag!