Kadotip: Winebox

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een heerlijke maaltijd is pas af met een goed glas wijn. Maar wat is nu precies goede wijn? Waar moet je op letten bij het proeven en kopen van wijn, zodat je beter kunt bepalen wat jouw smaak is? Als je dit soort vragen interessant vind, dan is de Deluxebox Wine echt iets voor jou. Nee, het is geen louche online deal waarbij je een aantal random flessen wijn krijgt, maar een digitaal pakket vol cheques, kortingsvouchers en leuke deals - de volledige opsomming vind je onderaan dit artikel. Je bespaart daarmee op flessen wijn, een wijncursus, een wijnproeverij en een wijnlidmaatschap. Een aanrader dus voor wijnliefhebbers!

Mocht je zelf niet zozeer geïnteresseerd zijn in wijn, maar een vriend/familielid/kennis hebben die dat wel is, dan kun je deze Deluxebox Wine natuurlijk ook kado doen. De box vertegenwoordigt een waarde van €122,90 maar kost slechts €14,95 dus het is ook nog eens een bijzondere goede deal.

Dit behoort allemaal tot de Deluxebox Wine:

Er zijn overigens nog meer Deluxeboxen in andere categorieën. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de Wellnessbox, en de Dr. Fish box. Extra handig is dat je de boxen makkelijk online kunt bestellen en dat je alle waardecheques en kortingsvouchers direct in je inbox krijgt. Als je de box kado geeft krijgt de ontvanger deze uiteraard in zijn of haar inbox. Je kunt dit natuurlijk ook digitaal doen, maar de vouchers zijn mooi opgemaakt en kunnen dus ook als fysiek kado gegeven worden.