Nooit meer afbladderende nagellak (+korting!)

Gezicht door Vrouwen redactie

Haat je het ook altijd zo als je nagellak na 3 dagen al afbladdert? Of als je nagels breken bij elke beweging die je maakt? Dankzij de Shellac manicure kan dat verleden tijd zijn - extra handig als je bijvoorbeeld twee weken op vakantie gaat en niet meer naar je nagels wilt omkijken!

Hoe werkt het?
De manicure bestaat uit een drie stappen: het aanbrengen van een basecoat, dan 1 of 2 laagjes van een gekleurde Shellac nagellak en tot slot een beschermende topcoat. Alle lagen bestaan uit speciale Shellac lak die meer op gelnagels lijkt dan op gewone nagellak. Je moet dan ook met je nagels onder een UV-lamp gaan zitten om ze te laten ‘uitharden’ voor een optimaal resultaat. Oh, en je kunt kiezen uit 47 kleuren. Joehoe!

Voor een Shellac manicure zul je naar de schoonheidsspecialiste moeten (tenzij je zelf een professional bent en thuis toevallig een UV-lamp hebt staan, maar die kans schatten we niet zo groot). Bij Schoonheid & Zo in Den Haag kun je de Shellac manicure normaal voor €29,95 krijgen, maar voor Vrouwen.nl-lezeressen maakten ze een speciale prijs: je betaalt nu maar €25,-! Geef even aan dat je via Vrouwen.nl komt en je wordt volledig in de watten gelegd!