Gekke Tweets van Celebs

Celebs door Vrouwen redactie

Door hun bekendheid worden sterren de hele dag door iedereen in de gaten gehouden, mede dankzij social media. Wat ze overigens helemaal niet erg vinden. Soms zorgen ze zelf voor extra media-aandacht, door zelf enthousiast te twitteren. Dit zorgt voor duizenden (of miljoenen) nieuwe fans die hen volgen op Twitter. Elke ademhaling, elke scheet en elke gebeurtenis wordt daarom op Twitter geslingerd. Bekende mensen zijn toch ook maar mensen...


50 cent

Rapper 50 cent: Ik kan niet geloven dat ik van mijn oma het vuilnis buiten moet zetten. Ik ben rijk! Fuck this, ik ga naar huis. Ik heb deze rotzooi niet nodig.



Will ferrel

Acteur Will Ferrel (waarschijnlijk een nepaccount): Zit met Justin Bieber in de green room. Probeer de drang te weerstaan om die dwerg een schop in zijn gezicht te geven.



tony hawk

Scater Tony Hawk: Als je kinderen vechten op de achterbank, is het dan erg om zo'n scherpe bocht te nemen dat degene die begon met zijn hoofd tegen de deur slaat? Zuiver hypothetisch gesproken, natuurlijk.



olivia wilde

Actrice Olivia Wilde: Ik denk dat mijn hond probeert me langzaam vergiftigen met haar darmgas. Ik ben bang om te slapen.




Lindsay Lohan

Actrice Lindsay Lohan: Een serveerster gaf me zojuist een klap – ze sloeg me zonder reden.



Kourtney Kardashian

Realityster Kourtney Kardashian: Hebben mieren piemels?



Justin Bieber

Popster Justin Bieber: Iemand sprak me vandaag aan en vroeg me of ik die chick van de L World (tv-serie over lesbische vrouwen - red.) was…



Jim Carrry

Acteur Jim Carrey: Uitgescholden worden door een roddelshow omdat je over het persoonlijke leven van mensen praat, is net als een drol die je vertelt dat je stinkt. Verder niets tegen drollen hoor!



diddy

P.Diddy: Voor iedereen die net inschakelt: ik zit nu 6 en een half uur van een 36-urige sekssessie. Welkom.




Bron: Twitter