Toffe Notitieboekjes

Wonen door Vrouwen redactie

Oh, we moeten zoveel onthouden. Serieuze ideeën voor je werk of opleiding, minder serieuze maar minstens net zulke briljante ingevingen van toen je beneveld of stoned was en een enorme to do-lijst vol dagelijkse dingen. Dit past allemaal niet in een mensenhoofd. Het is daarom handig om altijd een notitieboekje op zak te hebben. Alles wat je moet onthouden kan hierin opgenomen worden. Maar dan is het nog een hele klus om niet alles door elkaar te halen. Neem daarom voor elk onderwerp een ander notitieboekje. Een notitieboekje waaraan je precies kunt zien waarvoor het bedoeld is, is daarom een uitkomst.

notitieboekje

'Bitches imma holla at'. Voor alle lekkere hapjes waar je contact mee maakt. Houd alle nummers bijelkaar en schrijf ze op in één boekje. Je kunt ook met je telefoon prutsen, maar dan komen deze knappers tussen de rest van je contacten. En dat is niet handig.

notitieboekje

'Brilliant ideas I had while Stoned'. Voor de ervaringsdeskundige: als je stoned bent stromen de meeste geweldige ideeën je hoofd binnen. Schrijf deze ideeën niet op tussen andere notities, want dan is er geen touw meer aan vast te knopen. Een apart boekje voor deze geniale gedachten, kan daarbij helpen.

notitieboekje

'Shit I gotta fucking get done'. Dingen die je nog moet doen blijven zich soms maar opstapelen totdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Voorkom dit. Schrijf alles op in een notitieboekje speciaal voor alles wat je nog moet doen. Bewaar het overzicht door steeds de bladzijde eruit te scheuren met taken die je inmiddels hebt volbracht.

Bron