Gadgets Voor Alcoholisten

Wonen door Vrouwen redactie

Wijngerelateerde producten die je in het dagelijkse leven gebruikt, maar dan nét een tikkie anders. Echte gadgets voor alcoholisten, kortom. Het leukst is om er een uitdaging van te maken en ze alledrie uit te vogelen.

Je kunt niet zomaar de fles erbij pakken. Voor dit lekkere wijntje moet je wel wat doen. Want voordat je de fles kunt ontkurken, moet je het eerst uit de verpakking zien te krijgen. Snap jij hoe het werkt? Je koopt 'm hier.


De eerste stap is voltooid. Maar dan komt de tweede stap. Het glas is gemaakt voor de muzikale drinkers. Wanneer je de glas tot een van de randen vult, kun je de aangegeven noot spelen door met je vingers over de (natgemaakte) rand van het glas te bewegen. Dus de uitdaging: eerst een liedje spelen, dan drinken. Kado geven? Je koopt de glazen hier.

En dan is het gelukt, je hebt alle hindernissen doorstaan. Je kunt eindelijk genieten van het drankje waar je zoveel moeite voor hebt gedaan. Als extra beloning kun deze ruige ijsklontjes, die de vorm hebben van fikse geweerkogels, aan het drankje toevoegen. Hier te koop.

Afbeeldingen: Bron, bron, bron