Win LG Smartphone & Maak Mooiste Foto’s!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Ben jij net zo’n muts als wij als het aankomt op het maken van foto’s met je mobiel? Heb je net je haar goed gedaan en een glimlach op je gezicht gebeiteld, kan je vinger de knop niet vinden! Of nog erger, je drukt pas af op het moment dat je je afvraagt of de boel wel werkt, met als gevolg een vaag en bewegend gezicht met een heerlijk onnozele uitdrukking. Geloof ons, we’ve been there.

Maar er is nu een oplossing! De Optimus L9 telefoon van LG heeft namelijk een geniale functie: de Cheese Shutter. Dankzij deze functie hoef je niet meer op een knopje te drukken, maar roep je gewoon “Cheese!” om je telefoon een foto te laten maken.

Win LG Optimus L9 t.w.v. €349,-

Wil jij de LG Optimus L9 winnen? Dan moet je eerst bewijzen dat jij deze met Cheese Shutter functie verdient. Hoe doe je dat? Door je meest dramatische en finaal mislukte zelfportret of foto in te sturen. Degene die deze telefoon en de Cheese Shutter functie het hardst nodig heeft, wint!

Deze actie is helaas afgelopen. Kimberly, gefeliciteerd!

Deze actie loopt t/m 21 december. De winnaar is inmiddels bekend: Kimberly, gefeliciteerd!

De Optimus L9 is nu in de winkels verkrijgbaar, voor een consumentenadviesprijs van 349 Euro. Kijk voor meer informatie over de Optimus L9 smartphone op LG.nl. ?