4 x Schoenen Trends

Mode & trends door Vrouwen redactie

Eerder schreven we al over de 5 soorten schoenen die elke vrouw moet hebben, nu is het tijd voor trends op het gebied van schoenen. Wat zijn de mooiste en populairste schoenen om te dragen? Je moet deze muiltjes in ieder geval kennen - of je ze ook moet hebben mag je natuurlijk zelf bepalen.

Puntige Pumps
Voel je vrouwelijk en mooi met kittige pumps als deze. Lekker puntig en stoer, maar tegelijk ook heel vrouwelijk.


Studded Enkellaarsjes

Ben je te stoer voor de puntige pumps, dan zijn deze studded enkellaarsjes misschien wel wat voor jou. Origineel? Nee. Maar wel super stoer en comfortabel.


Sneakers met Hak
Ben je niet zo van de pumps, maar vind je het wel leuk om hakken te dragen? Of wil je gewoon iets groter zijn? Kies dan voor sneakers met een verstopte hak, oftewel wedges. Sportief en vrouwelijk tegelijk. Ook handig als je nog niet gewend bent aan het lopen op hakken en graag op een onopvallende manier oefent!



Plateauzolen
Jep, de plateauzolen zijn weer terug. Net als vroeger zijn er steeds meer mensen die weer plateauzolen dragen. Handig als je groter wil zijn, maar niet op hakken kunt lopen. Pas op: alleen voor echte fashionista's. Je wil er niet bij lopen als een bejaarde Spice Girl.


Foto's