Shoptip: Shape Wear bij Mydress

Mode & trends door Vrouwen redactie

Gisteren vertelden we je al dat een beginnend buikje goed te verhullen is door corrigerend ondergoed te dragen. Ook andere lichaamsdelen waar je niet 100% tevreden over bent kun je corrigeren door passende shape wear te dragen. Maar waar shop je dat? Vanaf nu gewoon bij Mydress.nl!


Wil je weten wat voor ondergoed jij moet hebben voor jouw probleemzones? Onderstaand schema geeft exact aan welk type ondergoed welke lichaamsdelen een boost geeft. Heb jij een appelvormig figuur, dan hoef je je heupen niet in toom te houden maar wil je je buik, taille en rug graag strak trekken. Kies dan een van de bovenste vijf typen shape wear (dus jurkjes en 'badpakken').


Vrouwen.nl is fan van het nieuw shape wear-merk: NO-MI, te koop bij Mydress.nl. De corrigerende jurkjes, topjes of hipsters zijn ideaal om eventuele minpunten te corrigeren onder de jurken van Mydress. Maar vooral fijn is dat je geen honderden euro’s neer hoeft te leggen voor een corrigerend jurkje, maar al items kunt vinden vanaf €14,95.