Fashionable Leggings

Mode & trends door Vrouwen redactie

Broeken met printjes zien we al een tijdje in het straatbeeld. Bloemen, sterretjes, alles komt voorbij. Als je graag iets wil dragen met print kun je natuurlijk ook gaan voor een legging (draag hem dan a.u.b. niet als broek, maar minimaal met een bil-bedekkend shirt erboven). Een legging is veel beweeglijker, vaak goedkoper en er zijn er steeds meer te vinden met kekke printjes. Hier een lijstje van leggings met printjes die je niet kunt weerstaan deze herfst.

1. Geometrische Print
Draag de legging zo dat de print het middelpunt van de aandacht is. Dit doe je door de rest van je outfit rustig te houden.

2. Aztec Print
Om deze print in de herfst te laten werken kun je beter gaan voor donkerdere kleuren dan je in de zomer droeg. Onze favoriet!

3. Jewel Print
Voor een barok-achtige uitstraling kun je gaan voor deze legging. Combineer 'm met een metallic kleurige clutch en hakken met glitters en het komt helemaal goed met je uitstraling!

4. Skeleton Print
Ook al is Halloween maar een keer per jaar, deze legging kun je de hele herfst dragen. Leuk bij het doktertje spelen.

5. Skull Print
Voor een ruige look kies je de doodshoofden print. Lekker stoer als je hem combineert met lederen accenten in je outfit.

6. Floral print
Bloemen printen kunnen er oubollig uitzien, maar als je kiest voor de juiste print en deze combineert met de goede items kan het er ook modern en verfrissend uitzien. Helemaal van nu: clash verschillende prints met elkaar. Wie zegt dat bijvoorbeeld een zebraprint en bloemenprint niet samengaan?

Bron