TV-tip: Cocktail Shake Docu

Vrije tijd door Vrouwen redactie

De wedstrijd World Class: Bartender of the Year werd dit jaar georganiseerd in Rio de Janeiro. Wie shaket het best? Geloof het of niet: Europa's beste cocktailshaker komt uit Amstelveen en heet Fjalar Goud. Hij won de prestigieuze titel ‘Best Bartender of Western Europe 2012’ en is daarmee nummer vier van de beste bartenders wereldwijd. Hij won daarmee zijn eigen cocktailboek dat net is uitgekomen.

Van de spectaculaire finale in Rio de Janeiro is een tv-special gemaakt die op dinsdag 9 oktober om 23.30 uur wordt uitgezonden op RTL 5. Een special die de uitdagingen, hoogte- en dieptepunten, waaronder de dramatische eliminaties, laat zien van deze spannende en meeslepende competitie. Bekijk 'm bij voorkeur met een zelfgemaakte cocktail in de hand. Proost!

Aan de World Class competitie deden meer dan 10.000 deelnemers mee, 39 daarvan bereikten de finale in Rio de Janeiro. Een battle tussen ’s werelds beste bartenders die getest werden op meer dan alleen hun skills. Maar er kan er maar één de winnar zijn, en gekroond worden tot Diageo Reserve World Class Bartender of the Year 2012.