Ben jij verpleegster? In Abu Dhabi kun je 5000 euro per maand verdienen

Werk & studie door Sabine

Ben jij het druilerige Nederland helemaal zat en heb jij een verpleegstersdiploma op zak? Dan hebben wij een serieus dream alert gevalletje voor je. Want alhoewel het gemekker om de problemen in de zorg in Nederland al jaren aanhoudt, zijn ziekenhuizen in Abu Dhabi juist op zoek naar jou en in ruil voor je diensten bieden ze je 5000 euro per maand aan én een gemeubileerd optrekje.

Ziekenhuizen in de Verenigde Arabische Emiraten zitten nogal verlegen om verzorgend personeel. Daarom proberen ze Nederlandse verpleegkundigen naar hun zonnige land te lokken door ze 5000 euro netto (!) te bieden en een gemeubileerd huis. Voel je er weinig voor om je collega’s achter te laten? No problem. De nieuwe intensive care afdeling waar je zou komen te werken, is namelijk op zoek naar maar liefst tachtig Nederlandse verpleegkundigen. Enige voorwaarde is dat je twee jaar ervaring hebt. 

Abu Dhabi ligt natuurlijk niet om de hoek. Je biezen pakken en je familie achterlaten kan dus wat heimwee met zich meebrengen, maar hier heeft het ziekenhuis ook rekening mee gehouden. Een keer per jaar mag je op kosten van je werkgever terugvliegen naar Nederland.

Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan hier.

Wij op de redactie hebben momenteel een beetje spijt van onze studiekeuze....